2777
2789
عنوان

طایفه لر ها و هر کی که طایفه داره

955 بازدید | 128 پست

دوستان من همین الان فهمیدم که طایفه ها هنوز وجود دارن یعنی فکر میکردم دیگه در گذر زمان از این لفظ برای خانواده ها استفاده نمیشه و مال تاریخ و فیلم های قدیمیه ولی توی نی نی سایت فهمیدم اینطوری نیست جدا از لر ها کس دیگه ای هست که هنوز طایفه داشته باشه اطرافش یا خودش از طایفه ای باشه؟بعد میتونید یه توضیح کوتاه راجع بهشون بهم بدید؟

و  تفرقه انداز ها نظر ندن که سریع تاپیک رو قفل میکنم و بهم دیگه و طایفه های هم احترام بزارید شما هم اگه توهینی دیدید که از دست من در رفته نی نی یار رو تگ کنید و بگید کاربری طرف رو بترکونه نه تاپیک من رو چون میخوام توضیحاتتون رو بخونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا..مگه اصالت منقرض میشه؟.مالریم . طایفه داریم. 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بیشتر ببینید

خب جد و خاندان همه مشخصه از بین نمیره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید