2777
2789
عنوان

زیبایی بعد سن بلوغ بیاین لطفااا

174 بازدید | 25 پست

کسی رو میشناسید تا قبل سن بلوغ چهرهرمعلومی داشته باشه ولی بعد بلوغ چهره اش خیلیییی خوشگل بشهههه

واقعا دلیلش چیههه؟

من بعضی ها رو دیدم همین دختر عمه ام قبل ۱۸ چهره معمولی بعد  تمام شدن بلوغ  شد ماه شب ۱۴ ام

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیشتر ببینید

من دخترعموم بعد ازدواج اینطوری شد

✅ارتباط ناشناس: https://www.goftino.com/c/knYNdv ✅من یک بسیجی ام✌ فقط حیدر امیرالمومنین است💖بعضیا باهام دوستنا...اما تا امضامو میبینن بی دلیل نسبت به همه حرفام جبهه میگیرن و پستامو ریپ میزنن شروع میکنن دعوا شعارشونم احترام به عقایده 🤷🏻‍♀️از اول اومدم تکی تو کار ساختم من راهمو تنها✌شیعه علی بن ابیطالبم🌱جانم فدای رهبر✌ حاج قاسم: جمهوری اسلامی حرم است... ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم🤍السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡فقط یه دلداده واقعی میفهمه لحظه شماری برای ماه محرم و هیئت رفتن چه حسی داره💜

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله. خودم :)

خب در چه حد زیبای شدی؟

و چیکار کردی؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیشتر ببینید
من دخترعموم بعد ازدواج اینطوری شد

خیلییی خوشگل شد؟

بیشتر ببینید
خیلییی خوشگل شد؟

سبزه بود و پوستشم چرب

بشدتتتتتتتتت سفید شددد یهو و پوستشم نرممممم عین خمیررر

هیچ کاری هم نکردا

✅ارتباط ناشناس: https://www.goftino.com/c/knYNdv ✅من یک بسیجی ام✌ فقط حیدر امیرالمومنین است💖بعضیا باهام دوستنا...اما تا امضامو میبینن بی دلیل نسبت به همه حرفام جبهه میگیرن و پستامو ریپ میزنن شروع میکنن دعوا شعارشونم احترام به عقایده 🤷🏻‍♀️از اول اومدم تکی تو کار ساختم من راهمو تنها✌شیعه علی بن ابیطالبم🌱جانم فدای رهبر✌ حاج قاسم: جمهوری اسلامی حرم است... ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم🤍السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡فقط یه دلداده واقعی میفهمه لحظه شماری برای ماه محرم و هیئت رفتن چه حسی داره💜

بیشتر ببینید
من داغان بودم بعد از بلوغ خیلی خوشگل شدم در حدی هر کی میدید باور نمیکرد

جداااا؟

خب چیکار  کردی خوشگل شدییی؟

بیشتر ببینید
مندلیلش عمل بینی بود 😂و. رسیدن ب پوست و موو برداشتن عینک

چقدر خوشگل شدییییی؟

کاش منم بعد بلوغ خیلیییی خوشگل بودم 😭😂

بیشتر ببینید
سبزه بود و پوستشم چرببشدتتتتتتتتت سفید شددد یهو و پوستشم نرممممم عین خمیرررهیچ کاری هم نکردا

خوشبحالشششش

بیشتر ببینید

من دیدم بعد از ازدواج اینطور میشن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
من دیدم بعد از ازدواج اینطور میشن

بعضیا بله بعد ازدواج خوشگل میشن اینم دیدم 

بیشتر ببینید