2777
2789
مگه سگ پریود میشه😐

اره دیگه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پله بالا پایین کن و حموم آب داغ و چای آویشن و دارچین بخور و استرستو کم کن این ماه بیشترمون عقب انداخ ...

ببین این ماه بشدت استرس داشتم گریه های چند روزه داشتم 

هیچی نخوردم سه چهار روز امکانش هست هورمونام بهم ریخته باشه؟ 

بله عزیزم منم این ماه خیلی ناراحت بودم و غصه خوردم برا اولین بار تو زندگیم ۵روز عقب افتاد یعنی روزی دوبار بی بی چک گذاشتم خیلی ترسیدم باردار باشم همش گرمی خوردم خدارو شکر باردار نبودم فشار عصبی تغییر فصل آنتی بیوتیک حتی سرما خوردگی خیلی تاثیر داره نگران نباش میشی ایشاللا