2777
2789

یه پولی برای کادوی عروسیمون اوردن ما هم جلو مبلی نداریم با مادر شوهرم رفتیم امروز خریدم یه تومن کم داشت زنگ زدیم به شوهرم برامون بفرسته چشمتون روز بد نبینه هرچی از دهنش دراومد به من و مادر شوهرم گفت که چرا نمیفهمین پول ندارم دروغم میگه تازه ماشینشو فروخته هرچی نداشته باشه ۱تومنو که داره دیگه هیچی نگفتیم تا اومدیم خونه بش گفتم اخه هزار تومن پول دادی ک اینجوری دعوا میکنی و داد میزنی بازم دیوونه شد رفت بالا خونه مادرشوهرم هرچی خواست ب اونم گفت ک بتوچه ما میز جلومبلی نداریم زنمو بلند میکنی میبری انقد داد زد و وسیله شکست و حرف مفت زد تا الان گریه م بند نیومده بچه ها بخدا داغون شدم از دستش شکر خدا خونه مامان بابا هم دارم و از اون طرف هیچ مشکلی ندارم ولی زندگیمو دوس دارم چیکار کنم اخلاقش درست شه 😔بچه ها بخدا همه تعجب میکردن باهاش ازدواج کردم انقد از نظر قیافه و اینا ازش سر ترم بخدا خیلی دختر آرومیم هستم همش باهام دعوا داره بددهنه از هیچکی خوشش نمیاد منم دختری نیستم که راحت طلاق بگیرم یا اینا دوس دارم زندگیم درست شه نه اینکه تموم شه تروخدا هستین یه چی بگین اروم شم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرش هیچی نگفت بهش

چرا ایشونم حرف زد گفت مگه چیکار کردیم پول کادو بوده دیگه نداری نداری خودمون میدبم میگفت نه حق ندارین اونو بیارین تو این خونه و از این حرفا

طبق تجربم‌تو زندگیم اگه میخوای درست بشه جلوش در بیا (و تا میتونی سفت و محکم باش و نه التماس کن نه راحت بگذر) 

کوتاه بیایی و منتظر معجزه بشینی بدتر میشه 

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
طبق تجربم‌تو زندگیم اگه میخوای درست بشه جلوش در بیا (و تا میتونی سفت و محکم باش و نه التماس کن نه را ...

دیگه امروز هزار بار قسم خوردم که میرم ولی دوس ندارم خونوادمو نگران کنم

مردا همه همینن ..منم شوهرم ببینه چیزی واس خونه بخرم یا خریدم 😑😑داد هوار راه میندازه نداریم چرا الکی خرج کردی 

بعد میبینی رفته یخچال پر کرده ...میگم خوب الکی این همه خورد خوراک برا چیه کمتر بخریم ..میگه وای میخوای از ما خودم نخوریم گشنه بمونیم 😑😑بخدا چند وقت پیش رفته بودیم بیرون خواستم ی شال بخرم کلی غر زد ولی یهو گفت بریم جیگر بخوریم