2777
2789
عنوان

سه ماهه هیچ خرجی بهم نداده

296 بازدید | 10 پست

نداره و کلی بدهی داره منم نمتونم سرکار برم بچمو کسی نیس نگهداره .از این اوضاع و شرایط خیلی خستم بریدم دیگه افسرده ام ن میتونم برم خرید ن جایی بچرو یه شهربازی نمتونم ببرم از دست بی پولیاش حبش شدیم ت خونه روحیه اعتماد بنفس ندارم سر وضعم خوب نیس ماشین نداره همه اطرافیانم ماشین دارن میرن میچرخن میکردن بچم همش میگ ماشین بخرید .زندگی نمیکنم چندساله تو جهنمم بخاطر بچه و بی پناهی موندم .خودشم تا حرفی میزنم میگه ابت کمه یا نونت .و زبونش درازه 

تو خوبه قبل اون داده من پنج ساله یه هزار تمنی نداده همشم میگه بگو خودم برات میارم می.مم میگه داری یا پول ندارم یا گرونه متنفرم ازش

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه داره تلاش می‌کنه با هاش‌ همراه باش. غر نزن. تو هم با صرفه جویی کمکش کن.

خواهر تو این شرایط نیستی که درک کنی وقتی درکشون میکنیو بعد بجاتشکر داد بیدادم میکنن سرت خیلی بهت بر میخوره

خواهر تو این شرایط نیستی که درک کنی وقتی درکشون میکنیو بعد بجاتشکر داد بیدادم میکنن سرت خیلی بهت بر ...

چرا فکر میکنید من مرفه بی دردم. منم تو این جامعه هستم. ما ی حقوق کارمندی مختصر با دو بچه که یکیشم اتیسمه و بسیار پر خرج هستیم. من سالهای اول زندگی مشترک گاهی حسرت مواد غذایی معمولی هم داشتم. ولی وقتی میبینم تلاش می‌کنه و اون سالها دو جا کار میکرد منصفانه نیست که سرش غر بزنم. 

چرا فکر میکنید من مرفه بی دردم. منم تو این جامعه هستم. ما ی حقوق کارمندی مختصر با دو بچه که یکیشم ات ...

تو اخلاقش خوبه فوشت میده بد گمانه باهات فوش خواهر مادرت میده خیانت کرده مادرش تاج سرشه ولی زنش خرشم نیس هااا

تو اخلاقش خوبه فوشت میده بد گمانه باهات فوش خواهر مادرت میده خیانت کرده مادرش تاج سرشه ولی زنش خرشم ...

نه این اخلاقای زشت رو نداره. البته سالهای اول هنوز جنس مامانشو نشناخته بود مشکل داشتیم. ولی خوب عزیز جان چرا با مرد خیانتکار ادامه میدی؟ روحتو نابود می‌کند 

منم شرایط الان شمارو دارم تمام زندگی و پول سرمایه مون رفت وحشتناک تو فشاریم هیچوقت به این خاری نبودم بهترین خرجارو داشتم باردارم هستم دارم داغون میشم🫠

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

عزیزم مطمئن باش اونم از این وضعیت ناراحته فقط مردا عادت ندارن مثل ما خانوم ها ضعف هاشونو به زبون بیارن 

حتی ما زنا هم تو یه موضوع ضعیف باشیم به رومون بیارن حالت تدافعی میگیرم قبول نمی کنیم حرفو 

وقتی نداره از کجا بیاره درکش کن مطمئن باش یادش میمونه این روزا رو که کی کنارش بود و سرکوفت نزد بهش 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بیشتر ببینید