2777
2789
عنوان

دارم سکتهههه میکنم یعنیییی

159 بازدید | 21 پست

همسایمون اومد جلو در ب حرف زدن بعد از این ماشین هایی ک لوازم خانگی میفروشن اومد تو کوچه 

همسایع گیر داد ب مامانم بیا ببینیم چی داره 

دیگه رفتیم حالا من جارو برقی و قابلمه خریدممم یعنیییی خررررررر شدم قشنگ 

حالا فهمیدم هم بهمون گرون داده هم فیک هست حارو برقی 

برا جهیزیمه 

دارم دقققق میکنم 

نمیدونم چ کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذارشون یه گوشه وقتی اومد پیش بده من ۶ سال پیش جاریم اومد گفت یه ظرف فروش جلو مدرسه روبرتون بساط کرد بریم ببینیم یعنی از هر ظرفی یه ست برداشت آخرم گفت پول همراهم نیست بهم بده پست میدم هنوز که هنوزه اسمی از پولشون نیاورد حالا خودش هیچ شوهرش عقلش نرسید این همه ظرف مفتی اومدن 

کلا این وانتی ها که جنس میارن هم فیکه هم دوبل میدن 

تو کوچه ی ماهم میاد یارو خودش به اصرار میگه بیا جنس ببر هفتگی هرچی داشتی همونو بده بعد می‌پرسی وسیله ی ۳ میلیونی رو میگه ۵ میلیون 

منکه اصلا ازشون خرید نکردم ولی خیلی ها دیدم خرید میکنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔