2777
2789
عنوان

چطور با نینی سایت آشنا شدید➕فیک ترین تاپیکی که دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 107 پست
احتمالا موقع ترس در حالی که رو سینه ش صلیب میکشه بلند صلوات محمدی پسند برای شادی روح استالین میفرسته

خیلی خوب بود😄😄

مشخص بود کم سن و ساله 

توی امضاش زده بود من مسیحی هستم به عقیده هم احترام بذاریم😂

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوب بود😄😄مشخص بود کم سن و ساله توی امضاش زده بود من مسیحی هستم به عقیده هم احترام بذاریم😂

جالبه تازگیا کاربر مسیحی زیاد اینجا می‌بینم😁 قشنگ مشخصه فیکن مثلا موضوع تاپیک یه چیز دیگه است میان پست بی ربط میذارن که نشون بدن مسیحی هستن خیلی این موضوع واسم جالبه

جالبه تازگیا کاربر مسیحی زیاد اینجا می‌بینم😁 قشنگ مشخصه فیکن مثلا موضوع تاپیک یه چیز دیگه است میان ...

کمبود توجه دارن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بیشتر ببینید
جالبه تازگیا کاربر مسیحی زیاد اینجا می‌بینم😁 قشنگ مشخصه فیکن مثلا موضوع تاپیک یه چیز دیگه است میان ...

بجز سمیر گرکان که اتفاقا مثل من ارمنی هم هست ، بقیه همه دروغ میگن

و جالبه وقتی مچشونو میگیری و چهارتا سوال می‌پرسی ، سریع میگن نه من تازه تغییر دین دادم😂

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید
فیک ترین که الان یادمه یک خانمی بود که می‌گفت مادرش روسیه و پدرش ایرانی ایشون از ایرانی ها متنفره و ...

همون ک چش رنگی بود و هی چشاشو میکرد تو چشممون؟

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
همون ک چش رنگی بود و هی چشاشو میکرد تو چشممون؟

نیلا چشم آبی😄

دقیقا همون

بیشتر ببینید