2777
2789

گوش گدرهایی هست که مثل هدفونه برا نجاری و... استفاده میشه من برامطالعه میخوام تاثیری داره مثلا اگه صداتلویزدون بیاد نمیشنوید؟ من پانسیون میرمبنظرتون بیام خونه از این استفاده کنم بهتره یا پانسیون بمونم 

تو اتاق در بسته کامل صدا رو میگیره

البته نه در حدی که بقیه عربده بزنن نشنوی

صدای معمولی رد نمیشه 

دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚 

بیشتر ببینید

به نظرم هندزفری نویزکنسلینگ بگیر خیلی بهتره.  هم صدای محیط خنثی می کنه هم کوچیم و جمع و جوره و تو چشم نیست هم راحت می تونی همراه خودت هما جا ببری و استفاده کنی

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا بگیرم

بزن تو نت در موردش بخون همون ایرپاد هست منتها خصوصیت از بین بردن صداهای محیط رو هم داره.  دیگه لازم نیژت یه گوش گیر بزرگ بزاری روی سرت

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!