2777
2789
عنوان

دیگه دوسش ندارم

104 بازدید | 10 پست

دیگه تلاش نمیکنم از جایی که شاید رد شه ببینمش

دیگه تو دعاهای گاه و بیگاهم از خدا برگشتنشو نمیخوام

دیگه خبر مرگ و بدبختی  یا خوشبختی و موفیتش اهمیتی برام نداره

دیگه از هرچی و هرکاری که منو یاد اون میندازه متنفرم 

دیگه ازش متنفرم!

از هرچی که مربوط به اونه هم متنفرم!

دیگه تموم شد

دیگه شبا راحت میخوابم

دیگه قلبم فقط و فقط مال خودمه

دیگه فقط و فقط میخوام برای موفقیت خودم تلاش کنم

بااین همه من ممنونم ازش بابت رفتنش 

اون با رفتنش این من جدیدو ساخت، که راحت دل نمیبنده، محتاطه، خودشو بیشتر دوست داره، تمرکزشو گذاشته رو خودش!

شاید اگه نمیرفت من همون ادم بیعاری که بودم می موندم!

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی وقتا رفتن باعث اومدن امیدمیشه😊

دقیقا ادم موفقی که از یه شکست عاطفی ساختتش کم نداریم اون اتفاق بهترین اتفاق زندگیشون بوده😁

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

امیدوارم خط اول واسه منم اتفاق بیوفته

میفته نگران نباش به یه جایی میرسی دیر یا زود میفهمی چقدر به موقع و خوب بود که رفت که دیگه حتی خشمی هم نداری نسبت به اون ادم

پیشرفت خیلی بزرگیه! تبریک!

شمارو تو تاپیک هام زیاد دیدم 

راهنمایی ها و نظرات خوبی میدید

و اینکه تاالان فکر میکردم خانوم هستید😬😂