2777
2789

من ی کیست یک سانتی تو لوله رحمم دارم التهاب یک سانتی قرار برم عکس رنگی یک سانت با عکس رنگی باز میشه؟ فقط ی لوله ام التهاب داره اونم یک سانت 

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز میشه صدرصد بهت قول میدم. خیالت راحتتتتت

بخدا الان دارم گریه میکنم دکترم میگ خداتوشکر کن یک سانت اگ بیشتر بود باید میبریدش

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
من نمیدونم قسم دادی اومدمعکس رنگی انداختم سالها پیش ۹۹درصد باز میشه اگه گرفتگی باشه با عکس انداختننگ ...

ممنونم ازت ابجی♥

اگه تهرانی برو بیمارستان صارم دکترای خیلی خوبی داره خودتو بسپر بهشون ایشالا که خیره هر کاری لازم با ...

من ساوه م. عزیزم قرار برم قم

نه بابا عزیزم الان انقدر علم پیشرفت کرده که جای نگرانی نیست

دعا کنید برام😔♥