2777
2789
عنوان

شکایت از بیمه آتیه سلامت

55 بازدید | 4 پست

سلام 

من دختر کاردرمانی میره. هفته قبل از بیمه آتیه سلامت زنگ زدن خونه. من برداشتم یه خانمی تند تند شروع کرد به حرف زدن من از بیمه زنگ میزنم برای بیمه تکمیلی. از طرف بیمه تامین اجتماعی هستم هزینه ها رو تا 70 80 درصد پوشش میدیم و فقط برای کسایی که بیمه هستن و تکمیلی ندارند. گفتم دخترم کاردرمانی میره آیا کار درمانی شاملش میشه گفتن بله تا 80 درصد. شماره شوهرمو دادم اونم از من پرسید پولو کارت به کارت کرد. من از اصفهان هستم. اینها فقط با یک کلینیک پروین دارن کار میکنن. شمارهامونو که بلاک کردن. حتی از همون یک مرکزم نمیشه استفاده کرد و وقتی میگم پول منو پس بدید من دخترم مریضه و نیاز به بیمه تکمیلی دارم میگن تو خواب پولتو ببینی. آیا کسی هست که اینها به همین طریق تونسته باشن پول ازش بگیرن؟ من قصد دارم پلیس فتا شکایت کنم اگه کسی دیگه ای هم حاضر بگه تا یک استشهاد پرکنیم و من کارهاشو انجام بدم تا خانواده دیگه ای گرفتار نشه. ممنون میشم یاری کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره