2777
2789

عزیزم نگران نباش به خودت استرس نده تمام کودکان نارس از نظر سیرتکاملی از کودکان طبیعی عقبتر هستن اما میتونی تمریناتی انجام بدی تاعضلاتش قویتربشه و بهش تو سیرتکاملیش کمک کنی من خودم دوقلوهام نارس دنیا اومدن از سه ماهگی روی سینه شون میزاشتم حدود پنج دقیقه تا سعی کنن گردنشون بالا بیارن وبعداز پنج دقیقه برمیگردوندم به حالت عادی روزی چهار بار این تمرین وباهاشون میکردم هربار تحت کنترل نه اینکه ولشون کنم برم دنبال کارخودم بعد پنج ماهگی قشنگ غلت میزدن و خیلی راحت بودن چون من بدنشونو همیشه ورزش میدادم 

نظرشمام محترمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مغز و اعصاب نمیبرتش😑

وای بچه نارس به چشم پزشکی دکتر قلب ریه ومغز اعصاب نیاز داره 

امکان داره بعضی از بچه های نارس بخاطر کمبود اکسیژن  تاخیر حرکتی داشته باشن که باید تت نظر دکتر مغز اعصاب باشن یا حتی بعضی cpمیشن پس حتما حتما خیلی سریع ببرید دکتر 

شهر تون بگید  اگ کرمان یا تهران یزد هستین بگید من دکترای خوبی میشنلسم

😍😍😍

نه دستو پا نمیزنه با تمرکزم نگا نمبکنه انگار خابالوده همیشه و نگاه کردنش یجوریه کدچند نفر فک کردن چش ...

بهتره به کار درمانی مراجعه کنید. بهتره دکتر هم دقیق بررسی کنه. انشاالله که مورد خاصی نباشه

شنیدم بچهای نارس رشد حرکتیشون نسبت ب بچه‌های عادی یکم عقبه

نه اتفاقا دختر من ۳۵ هفته دنیا اومده نسبت ب بچه های دیگه بهتره زودتر دندون در داره میاره زودتر خندید زودتر یاد گرفته خودشو برعکس کنه فقط یکم از لحاظر ورزن کم وزن اونم یکم

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

عزیزم نگران نباش به خودت استرس نده تمام کودکان نارس از نظر سیرتکاملی از کودکان طبیعی عقبتر هستن اما ...

اره کارتون درست بوده ولی چون گردن نگرفته نمیشه گفت مادرش به حال خودش گذلشته بچه خیلی از بچه ها  نارس با وجود اینکه میبرن کاردرمانی کلی ورزش میکنن اونجا بازمم دیر گردن میگیرن

😍😍😍

عزیزم بچه من ۸ماهه ب دنیا اومد با وزن۱۵۰۰سه ماه زیر دستگاه بود دکترا جوابش کردن یکی می‌گفت نقص سیستم ایمنی یکی می‌گفت هیدروسفالی و....کامل دیونه شده بودم ازدواجمونم فامیلی بود .بچه ام ۹ماهگی گردن گرفت از بس ک ضعیف و ناتوان بود اونم فقط گردن تکون میداد و می‌خندید یک سالگی ب زور نشست و دو سالگی راه رفت آلان نزدیک ۴سالشه آسایش برام نداشته از بس فعاله و جنب و جوش داره کار درمانی نبردم خدا کمکش کرد کار درمانی و زود براش شروع نکن عجله نکن بچه ای ک ی ماه زود ب دنیا بیاد حداقل۶ماه عقب میفته بچه ی منو جواب کردن گفتن ب هیچ وجه نمی‌مونه الان ب دو زبان مسلطه و شب و روز در حاله دوچرخه سواری .ولی خودم روانم دغوان شد از بس استرس کشیدم 

نه اتفاقا دختر من ۳۵ هفته دنیا اومده نسبت ب بچه های دیگه بهتره زودتر دندون در داره میاره زودتر خندید ...

شما وارد ماه ۹ شده بودین وگرنه بچه قبل ۳۴ هفته یکسری مشکلات داره

😍😍😍

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
نه ربطی نداره دخترمنکه عادی بود فقط ریزه میزه و لاغر بود

این تا دلت بخاد چاقه فک کنم ۸ کیلو اینا باشه ولی خب هیچکاری نمیکنه فقط پا میزنه رو تشک سرش از تشک میفته و هموجور میمونه