2777
2789

این چه پریودی که من امشبم قرص نخورم میشه پنج شب که نخوردم چه غلطی کردم قرص اضافه خوردم همیشه ۲@ تا تموم میشد بعد ۴ روز پریود میشدم این سری گرفتم ۵ تا اضافه خوردم الآنم امشب نخورم میشه ۵ شب ک قرص نمی‌خورم دمنوش جعفری هم خوردم زعفرون هم یه ساعت پیش یه نصف استکان زعفرون دم کردم خوردم ولی کو فایده 😭😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چیشده؟ پریودت ۴ روزس؟

نه عزیزم من ورق قرص ال دیم ک تموم شد باید ۱۸ ام پریود میشدم ولی پنج تا قرص اضافه خوردم م دیرتر پریود بشم الآنم ۵ شبه قرص هارو ول کردم ولی هنوز پریود نشدم کلی هم دمنوش جعفری خوردم دمتشوش زعفرون هم دم کردم یه ساعت پیش خوردم بی بی چک هم زدم منفی بود 

متوجه مشکلت نشدم

عزیزم من قرص ال دی که تموم شد ۵ تا اضافه خوردم ک دیرتر پریود بشم بعد پنج تا که خوردم ول کردم الآنم با امشب پنج شبه که قرص نمی‌خورم ولی هنوز پریود نشدم 

عزیزم من قرص ال دی که تموم شد ۵ تا اضافه خوردم ک دیرتر پریود بشم بعد پنج تا که خوردم ول کردم الآنم ب ...

میاد عزیزم نگران نباش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹