2777
2789
کی ازدواج میکنم با چطور ادمی ؟ کی ازمونا رو قبول میشم کی سرکار میرم؟؟؟؟؟؟؟ کمی خصوصیاتمم بگو

عزمزمه من حس ششم نیستم که

همین طوری برا سرگرمی گفتم

سوالای اولتون رو نمی دونم ولی خصوصیات تون:

رک و یکم تلخ زبون

حسود و عجول

تو دوستی مایه میذاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه منم بگی چطور ادمیم؟

بدبین

عجول

رو پدر و مادرت تعصب داری ولی ناراحتشونم می کنی خودت

یه کاری رو اگه خودت واقعا بخوای گیر میدی تا به نتیجه برسه ولی کمتر پیش میاد که چنین همتی بکنی

بگوراجب من وشوهرم

خودت عاقلی ولی از سادگی شوهرت حرص می خوری

عجول و بدپیله ای و هرچی میخوای باید فوری بشه سر همین با هم اختلاف پیدا می کنید چون ایشون دل گنده است

حسودی و با دیگران مقایسه می کنی خودتو

صرفا جهت فانشما کم همت و کم حوصله ایددرون خوبی دارید ولی ملاحظه دیگران رو نمی کنید و حرفی که به ذهن ...

پیرهنم چه رنگیه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بیشتر ببینید
حدسم درست بود؟

آره گلم صورتیه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بیشتر ببینید
حدسم درست بود؟

لطفاً هر چی درمورد m حس میکنی بهم بگو 

میخوام بدونم نظرش درموردم چیه 

بیشتر ببینید
عزمزمه من حس ششم نیستم کههمین طوری برا سرگرمی گفتمسوالای اولتون رو نمی دونم ولی خصوصیات تون:رک و یکم ...

منم میگی وشخصیت محمد 

در آینده براش مهم نمیشم بهم علاقه پیدا نمیکنه ؟هوسبازع

من براش مهم ترم یا دخترای دورش ؟چرا