2777
2789

امروز یکچیزی دیدم یاد این اخلاقم افتادم

یعنی طرف به  گیاهخواری بنازه من تبدیل به کبابخور اصل میشم ادم خواری میکنم طرف همه چیز خوار باشه من باز ساز مخالف میزنم میگم چرا باید افتخار کنه اصلا

یک نفر از خودش تعریف کنه جوری جوری ازش متنفر میشم بیا و ببین از خودش بد بگه خودمو میکشم 

طرف متعصب باشه دود از کلم بلند میشه روشنفکر باشه باز دود از کلم بلند میشه نمیدونم چمه واقعا

طرف مذهبی باشه من میشم ضد همه چیز طرف ادعای آتئیستی و ... کنه تبدیل به یکی از یاران امام زمان میشم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه همچین خصوصیتی خوب نیست مخصوصا اینکه خودتم می‌دونی دلیلش صرفا اینه میخوای مخالفت کنی ربطی نداره کجا باشه و برای چی.دنبال اصلاحش باش مشکل میشه بعدا

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
بیشتر ببینید
خب مشکل چیه؟ چرا؟

نمیدونم اصلا بدم میاد کسی مطمئن باشه به چیزی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چون چهارچوب نداری و فقط موضع میگیری باید برای خودت تو همه حیطه ها تعریف کنی چیو درست میبینی چیو غلط 

مثلا بگو 

من مذهبیم به فلان دلیل و فلان دلیل 

نه گیاه‌خوار و نه گوشت خوارم همه چی میخورم چون بدن یه همه چیز نیاز داره 

کسی از خودش الکی بد میگه شکست نفسی می‌کنه بگو نه به این دلیل اینجور نیست راست میگه بگو اشکالی ندارد درست میشه 

خودم از اونایی که خیلی از خودشون تعریف میکنن بدم میاد خودشیفتن

مشخصه همچین خصوصیتی خوب نیست مخصوصا اینکه خودتم می‌دونی دلیلش صرفا اینه میخوای مخالفت کنی ربطی نداره ...

خب واقعا هم اشتباهن همشون از نظرم

اصلا بدم میاد دلم میخواد میانه روی رو داشته باشن میپرم تو قطب مخالفش 

اگه نوجوونی عادیه

نه واقعا از سر لج نیست