2777
2789
عنوان

بیاید بگید من چند درصد مقصر بودم ➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 46 پست

خجالت نمی کشی با این دروغات تو واقعا بامن مودب حرف زدی چرا نمی گی به من گفتی احمق و دوزاری وگفتی شاس می زنی بعد اینم که به من گفتی آره جواب که میگیرید ننه من غریبم بازی در میارید بعد چون خو ت نی دونستی که چرت گفتی خودت جواب نگرفته تاپیکت را بستی که من نتونم جواب بدم وضیعت نکنم وبه تایپ منم ایراد گرفتی بعدم کی من به تو گفتم کافر وبی دین هان یک دوست دیگه داشت لشتباه به شنا میگفت اتفاقاتی که تو سریال افتاد بعد پن‌اومدم از اشتباه درت آوردم کار غلطی بکد؟ دوستان برید تو تاپیکی که برای این سریال زده همه پست هاش را بخونید نه ایم چند تایی که گفته مال منم بخونید بعد قصاوت کنید ببینید واقعا حق با کیه.تازه آخرشم به من گفت پومن خدانشناس.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خجالت نمی کشی با این دروغات تو واقعا بامن مودب حرف زدی چرا نمی گی به من گفتی احمق و دوزاری وگفتی شاس ...

واقعا حوصله ندارم بخونم چرت وپرتاتو😂

تا تو باشی حرف مفت نزنی تو نی نی سایت

و جواب همه رو ندی

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

واقعا حوصله ندارم بخونم چرت وپرتاتو😂تا تو باشی حرف مفت نزنی تو نی نی سایتو جواب همه رو ندی

اونی که حرف مفت میزنه تویی هم حرف مفت هم دروغ مطمئن باش بازم میگم دست امثال توروهم رو میکنم وضیعت میکنم منم از تو نمی گذرم درمورد من به بقیه چرت وپرت نگی منم جوابت را ندیدم تا از این بعد قضاوت الکی نکنی بله اون فقط یه شخصیت فیلمه اما نشون میده شما تو زندگی واقعی هم الکی قضاوت میکنی مثل همون تهمتهایی که به من زدی.

شما از یک طرف کامنتهای من رالایک میکنی بعد آزور میایی من را با این خانم مسخره نیکنی اونم وقتی از جیز ...

من توی کامنتم اصلا توهینی به شما نکردم

بعضیا توی کامنت هاشون خیلی واضح به انقلابی و مذهبی بودن افراد ایراد میگیرن و توی این موضوع منم با شما موافقم، ولی این خانم چیزی نگفته بود

کسی هم که جوابش رو داده بود شما که نبودین

تازه کامنت من اصلا در مورد کسی که جواب ایشون داده بود نبود

سعی کردم قضیه رو به شوخی و خنده بگیرم

اینجور مواقع قفل کن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

چقد زیادی اینجارو جدی گرفتین

شل کنین بابا 😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚