2777
2789

من یه تاپیکی گذاشتم که چرا رهی انقدر سرکش بود

و نظرم این بود که اگر یکم مطیعشون بود این جور اتفاقا نمیفتاد

مثلا اگر بی اجازه زنگ نمیزد داداش سوسن، محمودرضا بیرونش نمیکرد و...

این یه سریاله من فقط مثل فراستی داشتم نقد میکردم😂😂 

یه کاربری اومده تمام قد از رهی دفاع کرده که اره رهی بیچاره بی کس و کار و فلان و اینا

خداشاهده من باهاش درگیر بحث نشدم نهایتا دو سه تا از کامنتاشو جواب دادم ولی این رو تک تک کامنتا چه من چه دیگران ریپلای کرده و میگه مثلا رهی خوب بود و فلان

اقا کاری نداریم هر کی نظر خودشو داره منم با کسی بحث نکردم چون هر کس از دیدگاه خودش داستانو میبینه

تازه این فقط یه سریاله و حقیقت نداره. یه درام که در کنارش به مسائل تاریخ اون موقع هم پرداخته

این خانوم اومده رو یکی از کامنتای من که خطاب به یه نفر دیگه بود، ریپلای کرده که لابد چون رهی مذهبی و انقلابیه ازش بدتون میاد😐 انگار رهی شوهرشه یا پسرشه که انقدر بهش برخورده یا کمال تبریزی باباشه

یعنی من مثلا یه بی دین و ایمون و کافر و ضد اسلام و شاه پرستم و از رهی بدم میاد چون دقیقا برعکس منه :///

تازه من نگفتم از رهی بدم میاد. گفتم چرا اینجور کرد که اونجور بشه

من فصل 2 و 3 رو هم ندیدم که ببینم رهی انقلابی بود یا نه😂 دارم رهی نوجوان رو نقد میکنم

الان میگید چرا جدی گرفتی ولی واقعا بم برخورده که یه نفر که نه منو میشناسه نه دلیل منطقی داره، میاد میگه تو مذهبی نیستی و ...

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میگم به شوهرم که چرا انقدر نمک نشناس هست این بچه 

شوهرم همچین عصبی میشه و دو سااااعت حرف میزنه منو مجاب کنه 

بابا این بچه خیلی نمک نشناسه 

حتی با اون پیر مرده حکیم هم دیدی چی شد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بیشتر ببینید
اصلا بحث سریال بهونه استانگ لامذهبی میبنده به ناف ادم

رهی که نماز نمیخونه 

دیدی اون پسره بهش گفت خوب توام وضو بگیر نماز بخون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بیشتر ببینید
منم میگم به شوهرم که چرا انقدر نمک نشناس هست این بچه شوهرم همچین عصبی میشه و دو سااااعت حرف میزنه من ...

اصلا اونش به کنار 

شما دیدگاه خودتو داری همسرتم همینطور

این خانوم قطعا از بستگان مادری رهیه😂😂میگه تو از رهی بدت میاد چون بی  مذهبی

رهی که نماز نمیخونه دیدی اون پسره بهش گفت خوب توام وضو بگیر نماز بخون

اره باباش کمونیست بود دیگه

بی بی رو اسکل میکردن سر مسجد رفتنش