2777
2789
عنوان

میشه یه پزشک کمکم کنه لطفا

276 بازدید | 25 پست

من دو روزه حس سرگیجه دارم ولی سرگیجه این مدلی نیست که خونه دور سرم بچرخه حس گیجی هست بیشتر و همونطوری که بدن مور مور میشه موهای بدن صاف میشه در حد چند ثانیه توی سرم از گوش تا مغزم انگار مور مور میشه بدنمم همینطور دستامم یخه و خیس عرق دلیلش چی میتونه باشه؟ این مور مور شدن گوش تا مغزو چند ساله که دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا بحال نوار قلب دادین؟ این سرگیجه ها و عرق سرد گاهی از قلب هست.

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
تا بحال نوار قلب دادین؟ این سرگیجه ها و عرق سرد گاهی از قلب هست.

نه ندادم ولی قلبم مشکل خاصی نداره مثلا اینکه درد داشته باشم یا تپش

آهان اینم بگم این علائمی که میگم وقتی شروع شد یکم بعدش پریود شدم ممکنه به این دلیل باشه؟

نه ندادم ولی قلبم مشکل خاصی نداره مثلا اینکه درد داشته باشم یا تپشآهان اینم بگم این علائمی که میگم و ...

گاهی هورمونیم هست بله میتونه باشه

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
گاهی هورمونیم هست بله میتونه باشه

بعد اینکه ربطی به ام اس داره؟

آخه اخیرا چشم راستم تار شده اما چشم پزشک رفتم گفت هیچ ربطی به ام اس نداره خشکیه ولی با ریختن قطره و اشک مصنوعی مشکلم حل نشد

بعد اینکه ربطی به ام اس داره؟آخه اخیرا چشم راستم تار شده اما چشم پزشک رفتم گفت هیچ ربطی به ام اس ندا ...

ام اس خیلی علائم دیگه هم داره. شما همون اشک مصنوعی رو ادامه بدین بهتر میشه . چشماتون استیگمات یا ضعیف نیست؟

ام اس خیلی علائم دیگه هم داره. شما همون اشک مصنوعی رو ادامه بدین بهتر میشه . چشماتون استیگمات یا ضعی ...

بله ضعیفه نمرشم ۴.۵ هست

ولی چشم پزشک گفت ضعیف تر نشده یعنی به خاطر ضعیفی نیست بعد من ازش پرسیدم گفت اون حالت چشمت خاکستری میبینه منم تو رنگ مشکلی نداشتم گفت چیزیت نیست بعد گفت اون چشم تارت خیلی باید تار بشه که خطرناک باشه برای من یکم تاره حالا نمیدونم ۱ ماهه اینجوریم هرروزم با استرسه دیگه ام نمیتونم برم چشم پزشکی دیگه

اینم بگم چشم راستم اوایل فقط دور رو تار میدید الان نزدیکم یکم تار میبینه ولی تاری دورش بدتر نشده قطره ام یک هفته ریختم خوب نشد ولش کردم ولی اون لحظه ای که قطره رو میریختم شاید ۳ درصد تاریش بهتر میشد فقط همون لحظه

بعد اینکه ربطی به ام اس داره؟آخه اخیرا چشم راستم تار شده اما چشم پزشک رفتم گفت هیچ ربطی به ام اس ندا ...

براخشکی صورتتومدام باشامپوبچه بشورخوب میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید
ام اس خیلی علائم دیگه هم داره. شما همون اشک مصنوعی رو ادامه بدین بهتر میشه . چشماتون استیگمات یا ضعی ...

شماپزشکی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بیشتر ببینید