2777
2789

❤️❤️ من غذا برای پرنده ها میریزم پشت پنجره وقتایی ک هوا سرده، وقتی میان میشینن صداشون میاد کیف میکنم..

برای گربه ها هم جدا تو یه ظرف میریزم مجبور نباشن تو آشغالا بگردن 

کل تاپیکاتون همینه 😐

این روزا آدما هوای خودشون و خانوادشون یا آدمای دیگه رو هم ندارن چه برسه هوای حیوونا😐😐

تیچر نینی سایت 🌼😍😇 معلم دبیرستان 🌞🌝 خدایا به تمام همکارانم در سراسر کشور ،سلامتی و صبر و عاقبت بخیری عنایت بفرما 🌞 الهی آمین 🌞🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مثلا گربه ای که داره از گشنگی و مریضی جون میده وایسیم‌نگاه کنیم؟

همین دخالتها اونها تبل کرده که فقط بخورن ،زاد وولد کنن، چرخه بهم زدید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

حیوون ،طبیعتش اینه دنبال غذا بگرده تا چرخه طبیعت حفظ بشه ، با غذا دادن و دلسوزی بیش از حد چرخه طبیعت رو نباید بهم بزنیم ، به جای گوشت که میخوای بخری بدی گربه یا مرغ یا شیر، همینو بده به آدم نیازمند ، چه کاریه آخه بهم زدن نظم طبیعت ، اینقدر انسان گرسنه هست که واجب تر از حیووون هست رسیدگی بهش 

تیچر نینی سایت 🌼😍😇 معلم دبیرستان 🌞🌝 خدایا به تمام همکارانم در سراسر کشور ،سلامتی و صبر و عاقبت بخیری عنایت بفرما 🌞 الهی آمین 🌞🌼

میدونم این از مهربونیه و من خودم هم از این کارا میکنم ولی به نظرم اشتباهه و نظم و قانون رو بهم میریزه و حیوونای خیابونی رو افزایش داده

حیوون حیوونه چرا دلمون برای مارمولک و سوسک و مگس و پشه نمیسوزه؟

مهربونا لطفادخالت درطبیعت نکنید، اسیب میزنید

دخالت در طبیعت با آب و غذا دادن به حیوونی مثل گربه و پرنده فرق داره.

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید