2777
2789
عنوان

مامانم جلو خاله ام خوردم کرد😭😭😭

1147 بازدید | 54 پست

قبل از اینکه خالم بیاد خونمون باهم دعوا کردیم فهش دادیم اما آشتی کردم اون هنوز تو قیافه بود خالم اومد خونمون والا خاله خوبی هم ندارم از صد تا زندایی بدتره برام رفتم حموم از تو حموم داد زدم برام حوله بیار جلو خالم و پسر خالم بهم گفت چه میگی ماده خر منم از حموم اومدم بیرون بهش گفتم ماده خر خودتی💔دارم میسوزم دارم آتیش میگیرم 

بیخیال بابا خاله مادر دومه ادمه من خودم خالم از ریز زندگیم خبر داره دعوام میشه با مامانم میرم به اون میگم

البته کار مامانتم درست نبوده 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین موقع سیاست داشته باش خودت را به نشنیدن بزن ...بعدم چطور میری حموم حوله نمیبری دختر گنده؟ لابد همه کارهات میندازی به عهده اون از دستت کفری شده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همچین موقع سیاست داشته باش خودت را به نشنیدن بزن ...بعدم چطور میری حموم حوله نمیبری دختر گنده؟ لابد ...

رفتم جلو خالم بهش گفتم بلند شو برو خونه بابات اگه خالم نبود که دعوا میشد 

🥺

یه دیقه فکر منی پروفایلت رو دیدم 🤣🤣🤣

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بیشتر ببینید