2777
2789

برای من که چیزی نمیاد فکر کنم اختلال پیدا کرده

ولی برای یکی از همکلاسیا حداقل پرداخت رو زده ٧ میلیون و ١٠٠

درصورتی که ترم قبل حداقل پرداخت ٥ میلیون و ٤٠٠ بود

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩

خدا لعنتشون کنه برا منم ترم‌پیش ۴ تومن بود الان زده ۹ تومن نمیتونم پرداختش کنم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افزایش پیدا نکنه عجیبه 😑برای ما ترم پیش اینجوری شد که یه هو کلی اومد روش

خب مگه میتونن ثابتو افزایش بدن؟

من ترم پیش ٨ تومن دادم الان باید ١١ تومن بدم یعنی متغیر انقدر افزایش پیدا میکنه؟

خب مگه میتونن ثابتو افزایش بدن؟من ترم پیش ٨ تومن دادم الان باید ١١ تومن بدم یعنی متغیر انقدر افزایش ...

در حد کم آره اضافه میشه ،ولی در حد یک میلیون به بالا نیست ،تازه برای ما که شهریه مون زیاده هم نشد سری پیش ،این ترم جدید رو چند روز دیگه میفهمم ولی متغییرمون رو دوبرابر کرده بودن برای هر درس 😑بچه ها پیگیری کردن فهمیدن غیر قانونی اضافه کردن متاسفانه برای ما ...

گاهی این موقع که درخواست مجوز میدی برای یه سریا ثایت و متغییر با هم میاد برای یه سریا ثابت ...الان ترم پیش من ثابت گرفتن ولی دو ترم پیش متغیر و ثابتم با هم بود 

🤍🩶🖤
در حد کم آره اضافه میشه ،ولی در حد یک میلیون به بالا نیست ،تازه برای ما که شهریه مون زیاده هم نشد سر ...

اهان پس ممکنه اشتباه باشه؟

چون من سه ساعت پیش درخواست مجوز کردم کلا هممون تو شوکیم

اهان پس ممکنه اشتباه باشه؟چون من سه ساعت پیش درخواست مجوز کردم کلا هممون تو شوکیم

برای ما که عوض نشد تهش حقیقتا و همونو دادیم رفت دیگه ...

یه پیگیری بکنید باز ببینید چه خبره ...

🤍🩶🖤