2777
2789

خانما خیلی نگرانم خواهش میکنم گزارش نزنید فقط اگه میدونید جواب سوالم و بدید ممنون 

من بیست روزه زایمان کردم و یکماه هم قبل زایمان رابطه نداشتیم امروز تو حموم با معاشقه کمک همسرم کردم تا نیازش برطرف بشه اما مایع منی از کنار واژنم رد شد و بعدش زود رفتم زیر دوش و خودمو شستم الآنم دوتا ال دی خوردم خیلی خیلی نگرانم احتمال بارداری وجود داره؟؟😭😭 راستی بچمم خودم شیر میدم

نه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید به چه علتی نه؟شیر میدم؟هنوز زوده؟رایتی دوتای دیگه ال دی بخورم یا لازم نیست ؟برای بچم ضرر ندار ...

ن چون ب این سرعت با پیشاپ و اونم زیر دوش باردار نمیشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

نه امکان نداره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌

بیشتر ببینید
ببخشید به چه علتی نه؟شیر میدم؟هنوز زوده؟رایتی دوتای دیگه ال دی بخورم یا لازم نیست ؟برای بچم ضرر ندار ...

نیستی تازه زایمان کردی بعدم میگی داخل نرفته منم ماه پیش همین شدم اینقدر الکی استرس داشتم چرا تا یچیزی میشه قرص میخوریم بعدم احتمالش خیلی کمه الکی شیر استرس به بچت نده

یعنی قبل چهل روز امکانش نیست درسته؟

چرا ممکنه باشه مراقب باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید