2777
2789
عنوان

وایییییی تاپیکی ک تعطیل شد دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 134 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اینایی که فقط بلدی ادعای نجابت کنی مراقب خودت باش ک بخاطر ادعای بی کرانت سر خودت نیاد

راستش نه تا الان دوساله با ینفرم تا اخر هم باهاش میمونم

بازم ممنون از توصیه ای ک کردی مراقبم

ولی ماه هم به قشنگیه تو نیست پسر کوچولوم :)

تا زمانی ک ازدواج نکرده تعهدی نداره چرا خاک تو سرش چرا تهمت زدی ک همین دختر با شوهر یکی دیگه میتونه ...

مطمعنی اگه ی پسر همین کارو میکرد بازم همینو میگفتی؟؟؟؟

کسی ک بخاطر پول و سطح بالاتر قید ینفر رو میزنه اینکارا هم ازش برمیاد

راستش نه تا الان دوساله با ینفرم تا اخر هم باهاش میمونمبازم ممنون از توصیه ای ک کردی مراقبم

منم قبلا با یکی دوست بودم همینو گفت 

در نهایت یکی دیگ رو انتخاب کرد 

ک البته دلخور نیستم خوب شد که انتخابش قبل ازدواج بود و قاعدتا قبل ا زدواج هیچ اجباری به موندن طرف نیست 

درسته اجبار نیست ولی اینکه همزمان دونفر رو بازی بدی و با دونفر تو رابطه باشی خیلی زشته

هم دومی رو خیلی بخوای هم نخوای با اولی کات کنی ک مبادا دومی ولت کنه 

شما خودت فک کن یکم شاید بتونی متوجه منظورم بشی

مطمعنی اگه ی پسر همین کارو میکرد بازم همینو میگفتی؟؟؟؟کسی ک بخاطر پول و سطح بالاتر قید ینفر رو میزنه ...

بله گفتم ک قبلا طرفم با خودم اینکارو کرده 

ازدواج یه انتخاب قطعیه دیدم کسایی ک تو مجردی عشق و حال میکردن بعد ازدواج اصلا یه ادم دیگ شدن 

اگر این فردی ک شما میگی متاهل بود منم فحشش میدادم 

درسته اجبار نیست ولی اینکه همزمان دونفر رو بازی بدی و با دونفر تو رابطه باشی خیلی زشتههم دومی رو خیل ...

شایدم...

شایدم خیلی سنش کم بوده که قدرت تامل نداشته هر چیزی ممکنه 

یعنی چی همینا هستن ک زندگی بقیه رو نابود میکنن خونه خراب کننهمین کارو اگه ی مرد میکرد بازم میگفتی ب ...

مگه من گفتم؟😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخ ببخشید من پیامتو بد خوندمحرفت خیلی حق بود معذرتتتتتت

🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تا زمانی ک ازدواج نکرده تعهدی نداره چرا خاک تو سرش چرا تهمت زدی ک همین دختر با شوهر یکی دیگه میتونه ...

بسیار بسیار حرف غیر منطقی یعنی الان شما فرض کن 3 سالیه با یه پسری همه احساساتتو گذاشتی براش عاشق وابسته اش شدی اونم بره بهت خیانت کنه نابودت کنه روحت اسیب بزنه درسته تهش برگرده بهت بگه من که شوهرت نبودم که متعهد باشم بهت ؟!واقعا این حرفهای مسخره رو از کجاتون میارین ؟