2777
2789
عنوان

وایییییی تاپیکی ک تعطیل شد دیدین

1260 بازدید | 134 پست

فقط میتونم بگم خاک بر سر اونایی ک تا یکی بهتر میبینن قبلیو یادشون میره /طرف دوست پسر داره با یکی دیگه میره دیت 

دختر و پسرشم فرقی نداره

میدونین برترش چیه؟؟اینکه میان تعریف میکنن تازه میپرسن چکار کنیم لااقل یکیش بمونه

خاک بر سرتون واقعا خدا بهتون عقل بده 

بهتر از اونایی ک دارین خیلی هست ولی باید بدونید کدومشون بخاطر خودتون شمارو میخواد و تا تهش باهاتونه

خخخخخخخاااااااااااااااااااااککککککک/حالم بهم خورد

ولی ماه هم به قشنگیه تو نیست پسر کوچولوم :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین که تو گفتی تایید میکنم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

خاک تو سر هولش چندشن این جور دخترا

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بیشتر ببینید

الان به تو چه ها و قضاوت نکن ها و زندگی خودشون ها،میان

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔