2777
2789
عنوان

با پسری که خونه نداره ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 50489 بازدید | 1637 پست
درسته ممنون از راهنماییت اره خب خانواده م موقع عقد شرط هایی گذاشتن ولی راستش من راضیم یعنی پول برای ...

میشه بدونِ اغراق بگی شوهرت وضع مالیش چه حدیه؟

شغلش چیه،ماهانه چه درامدی داره؟خونه اش کجاس ماشینش چیه؟

خیلی دوس دارم بدونم

☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بدونِ اغراق بگی شوهرت وضع مالیش چه حدیه؟شغلش چیه،ماهانه چه درامدی داره؟خونه اش کجاس ماشینش چیه؟ ...

ببین اخه نمیشه که یه چیزی هم بگی میگن این کلاس و میزاره فلان این تاپیک هم اصلا جاش نیست دعوا راه میوفته 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
زندگی کردن از نظر هر کسی متفاوته . از نظر شما یعنی چی زندگی کردن؟ منظور تفریح و سینما و ... هست یا چ ...

آرامش داشتن آسایش و رفاه 

اذیت نشدن دعوا نداشتن و فشار مالی روم نباشه 

من مجردم 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

پسر از فامیل شما با احتمال خیلی زیاد با کمک خانواده شون تونستن خونه بگیرن. بعدم خونه داریم تا خونه

سناشون کم نیستش بعد خرجی نداشتن تونستن بگیرن 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

ما دو تا خونه مغازه دو تا ماشین داریم ولی بالا طبقه خونه مادر شوهرم هستم  ه ساله با همسرم هستم موقع ازدواجم همسرم فقط ماشین داشت خداروشکر این همه پیشرفت کرد تو این مدت اگه قرار بود بگم چون خونه نداری نه الان باهاش نبودم والله تو زندگی باهم پیشرفت میکنن همه چیز پول نیست

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من برعکس هرچی پولداره دیدم خیلی نامرد بودن مثلا ازینا ک کلاس میزارن کاستیای دیگرانو تو سرش میزنن من ...

اونایی که شما میگی به اصطلاح میگن تازه به دوران رسیده 

وگرنه یک خانواده بااصالت هیچ وقت همچین رفتار هایی رو ندارن

کلا خونه چه مجرد باشی چه متأهل مهمه

درسته 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
دعواس؟ 😐

نه

بیشتر ببینید

اگه آدم درستی باشه چرا که نه

با هم میخریم بعدا

دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚 

بیشتر ببینید