2777
2789
عنوان

یعنی نباید قضیه پریودی برای دختر پنج ساله میگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 39 پست

خوبه آگاهش کردی

من از ۸ ۹ سالگی فهمیدم و مامانمم سربسته توضیح داد. ۱۱ سالگیم هم معلممون داشت درمورد غسل روز جمعه توضیح میداد بعد کم کم گفت پریودی رو توضیح داد و گفت بعدش باید غسل کنیم. همون موقع ها هم مامانم چند تا کتاب توی این مورد بهم داد که اطلاعاتم رفت بالا

اگه اینا رو نمیشنیدم احتمالا روزی که پریود شدم از ترس سکته میکردم😂😂😂

🤍.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم ۷ سالشه از دوسال پیش هی میپرسید چرا تو و مامان هی شکم درد میگیرید حالتون بد میشه منم بهش گفتم این اتفاق برای همه خانمها پیش میاد توام بزرگ بشی مثل ما میشی گفت منم حالم بد میشه ؟ گفتم نه تو از ما قویتری درد نمیکشی فقط استراحت میکنی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بیشتر ببینید

نه اتفاقا کار خوبی کردی ، از یه جایی به بعد مثلا هشت نه سالش شد یا اگر دیدی پذیرشش رو داره خون رو هم بگو که یهویی با دیدن خون شوکه نشه ، میتونی بگی یه عضو بادکنکی شکل توی بدن خانم هاست به اسم رحم  ، کار این رحم اینه که اگر یه روزی خانم تصمیم گرفت که بچه ای داشته باشه اون بچه توی این عضو بادکنکی قرار میگیره و با بزرگ شدن بچه رحم هم بزرگ و بزرگ و بزرگتر میشه ، این عضو بادکنکی احتیاج داره که خودش خودشو هر ماه تمیز کنه بخاطر همینه که خانم ها پریود میشن خدای مهربون پریود رو برای بدن خانم ها گذاشته که محیطش تمیز باقی بمونه 

دیدی وقتی حیاط یا بالکن یا کف زمین (هر چیزی که دیده )رو میشوریم آلودگی ها رو میشوریم می‌ره همه جا تمیز میشه ؟ بدن ما خانم ها هم خود به خود این کار رو می‌کنه وقتی این آلودگی ها میان بیرون خانم ها از پد بهداشتی استفاده میکنن که لباسشون آلوده نشه ، اسم این اتفاق هم پریوده

بعد میتونی بگی این شستشو با خارج شدن خون اتفاق میفته  بهش بگو خارج شدن خون درد نداره چون این خون اضافه ست مثل ادرار ، ولی انقباض های رحمی درد داره و همین عوارضی که در مورد خواهرش گفتی رو بهش بگو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
پنج سالشه و اینقدر کنجکاوهدقیقا سن دخترای منو دارن، اما دختر کوچیک من هیچی حالیش نیستچرا دلم ضعف رفت ...

عزیزم اسماشون چیه؟🥹دختر بزرگت پریود میشه یا نه

حق داری دل همه ضعف میره از نزدیک ندیدی😃خیلی نمکه آدم میخواد درسته قورتش بده فضول و شیرین زبون و البته لوس و گریه ای تاپیک قبلم بخون چ غوغایی صبح به پا کرد برای بیسکویت مادر😂

خوبه آگاهش کردیمن از ۸ ۹ سالگی فهمیدم و مامانمم سربسته توضیح داد. ۱۱ سالگیم هم معلممون داشت درمورد غ ...

عزیزم😂

مدرسه دخترمم بعد جشن تکلیف بهشون گفتن کلاس سوم البته سر بسته تقریبا همینایی که من گفتم ولی یکم بیشتر مثلا گفتن یه مایعاتی از بدن خارج میشه و نحوه استفاده از پد😅

بعد خودم پارسال چون علائم داشت بعد جشن تولد ۱۱ سالگیش یعنی اسفند پارسال یه انیمیشن بود اسمش قرمز شدن بود براش گذاشتم و کامل توضیح دادم واکنش خاصی داشت ترس نبودا جالب بود براش و فوق العاده کنجکاو کلی سوال پرسید ازم😁خیلیم به موقع توضیح دادم چون ۲۰ رو بعد پریود شد😂

عزیزم😂مدرسه دخترمم بعد جشن تکلیف بهشون گفتن کلاس سوم البته سر بسته تقریبا همینایی که من گفتم ولی یک ...

ای جانم چقد کنجکاوه😂🥹

احتمالا چون آگاه شده ضمیرناخودآگاهش بدنش رو برای پریود اماده کرده هرچند همون سن هم تقریبا نرماله

انشالله تن هردوشون سلامت باشه🩷

🤍.
عزیزم اسماشون چیه؟🥹دختر بزرگت پریود میشه یا نهحق داری دل همه ضعف میره از نزدیک ندیدی😃خیلی نمکه آدم ...

لنا ولیا

اره پریود میشه آذر ماه دوازده سالش شد از خرداد پریود میشه

عزیزم زنده باشه  

دختر کوچیک منم همینه عین قند میمونه بس که شیرینه

از وقتی پریود شده قد کشیده دخترت عزیزم؟ 

لنا ولیااره پریود میشه آذر ماه دوازده سالش شد از خرداد پریود میشهعزیزم زنده باشه دختر کوچیک منم همی ...

چه اسم های قشنگی😍از من ماهورا و ملودی 

خداحفظش کنه 

آره وقتی پریود شد ۱۵۵ بود الان ۱۵۸

۳ سانت قد کشیده 

به نظر من گفتن این مسئله اصلا اشکالی نداره من خودم وقتی بچه بودم دقیق یادمه از مامانم که داشت نوار بهداشتی برمی‌داشت پرسیدم چیه نه تنها متناسب سنم جواب نداد بلکه بهم عصبانی هم شد تا چند روز ذهنم مشغول بود که اون چی بود چرا مامانم اینطوری بامن رفتار کرد درحالی که میتونست متناسب سنم یکم برام توضیح بده باور می کنین حتی سن پریود هم رسیدم هیچ راهنمایی نکرد ولی من هم برای پسرم و هم برای دخترم از 5یا 6سالگیشون متناسب درک و همشون براشون توضیح دادم که وقتی نوار بهداشتی تو سرویس دیدن ذهنشون مشغول نشه اگه دوست داشتین بگم که بهشون چطوری توضیح دادم

چه اسم های قشنگی😍از من ماهورا و ملودی خداحفظش کنه آره وقتی پریود شد ۱۵۵ بود الان ۱۵۸۳ سانت قد کشیده

قربونت عزیزم💖

اسم بچه های شمام قشنگن

خوبه قدش، تقریبا هم قد دختر منه

دختر من موقع پریود 149 بود الان 157 تقریبا

من پنجم بودم نمیدونم زنداییم چه اصراری داشت به من بفهمونه

هفتم‌ این اتفاق افتاد خون گریه میکردم. توروخدا هواشو داشته باش.

مهربانم جانم نبضم ضربانم (فاعلاتن مستف مستف فعلاتن) از این اهنگه خوشم اومد وزنشو درآوردم🥲یه عدد کنکوری.