2777
2789
عنوان

راست میگن دختر مادرشو میبینه همون‌جوری بزرگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 98 پست
واییی نهه میدونمم الان مجردی هنوززژ؟؟

بله

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بیشتر ببینید
تنها توقع مامانم از من داشتن یه مدرک دکترا تو رشته پزشکی جز این ندیدم هیچ نصحیتی بهم بکنه یا راهنمای ...

اگ روحت اروم نباشه نمیتونی 

با پدرت حرف بزن 

مشاوره برو وبگوبهت کمک کنه و راهنمایت کنه..

هدف بزار برا زندگیت..تواجتماع برو و کم کم ب علایقت پی ببر..فقط میگم تواول راهی نزار حیف بشی..

من الان توسن سی سالگی مثل پنجاساله هام..حیف از جوونیی ک نکردم و نفهمیدم زندگی چیه 

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهنوزاول راهی اگ سی سال ب بالابودی شایدحرفت قابل قبول میشد اتفاقا پول تواین چیزاعه جوونای الان دنبا ...

میگن باید بری دانشگاه حتا پدرمم میگه متاسفانه اینو و خودمم فکر میکنم شاید دانشگاه برم اوضاع بهتر شه ولی خیلیا میگن فرقی نداره فقط دلم میخواد رشته مورد علاقمو پیدا کنمو تو دانشگاه بخونم که از بلاتکلیفی در بیاممم

مامانم که باورش نمیشه چون خودش به خودش نمیرسه من که کاری نکردم  اگه یه رژلب بزنم میگه به جای این قر و فر میشنستی پای درساتت 

حرفای بی ربط...

اگ روحت اروم نباشه نمیتونی با پدرت حرف بزن مشاوره برو وبگوبهت کمک کنه و راهنمایت کنه..هدف بزار برا ز ...

وایی شما خانوادتون که مذهبی نیست؟؟ میدونم ذهن باز ربطی نداره به مذهب ولی کلا بحث قر و فر و اینا که میاد همه اینو میگن

من مذهبی نیستن معمولی ان 

اگ روحت اروم نباشه نمیتونی با پدرت حرف بزن مشاوره برو وبگوبهت کمک کنه و راهنمایت کنه..هدف بزار برا ز ...

بابام همش سر کاره هر وقت ام بخوام باهاش صحبت کنم مامانم میگه باز اومدی فتنه بندازی

البته همیشه ام مامانم باهام بد نیست قربون صدقه ام میره  مهربونی ام ازش دیدم قلب سنگی نداره که ولی خب این رفتارای عجیبش تو این دوره اذیتم می‌کنه 

وایی شما خانوادتون که مذهبی نیست؟؟ میدونم ذهن باز ربطی نداره به مذهب ولی کلا بحث قر و فر و اینا که م ...

نه مذهبی نیس معمولیه

امایادم ندادن تفریح چیه گردش چیه ب خودم رسیدن چیه تا شوهرم دادن هزارتومن پول ندادن بهم لباس خریدن منونمیبردن هرچی خودشون سالی ماهی تیکه بخرن بپوشم اینجوربزرگ شدم براهمینه هنوز نمیفهمم باید چی بخزم و چجوری تیپ بزنم و 

بابام همش سر کاره هر وقت ام بخوام باهاش صحبت کنم مامانم میگه باز اومدی فتنه بندازیالبته همیشه ام مام ...

بعش پیام بده ب پدرت اگ سواد نداره زنگ بزن وقتی ک تنهای بگوتوخونه نمیشع بریم بیرون باهم حرف بزنبم دوتای سعی کن ب پدرت نزدیک بشی و کمک بخای فقط بخاطر اینده و زندگی خودت...

خسته شدم از مخفیانه لوازم ارایشی خریدن که صد سال یبار میگیرم چیزی ام حالیم نمیشع سرچ میکنم تو گوگل به طرف میگم یهویی جنس بد میندازن بهم خسته شدم از اینهمه سبک زندگی شلخته و مضخرف خسته شدم از اینکه سر هر چیز سرکوفت بخورمم 

خسته شدم از اینکه چهار تا عدد تو کارنامه ام همه زندگیمو و شخصیتمو تعین می‌کنه 

خسته شدم از اینکه نمیتونم درخواست هامو بگم ترس دارم همش ترسس 

بعش پیام بده ب پدرت اگ سواد نداره زنگ بزن وقتی ک تنهای بگوتوخونه نمیشع بریم بیرون باهم حرف بزنبم دوت ...

مادر پدرم دوتاشون فوق لیسانسن 

توقع بالای سطح درسی که ازم دارن سر همینه 

برام عجیبه که مادرم که تا فوق لیسانس خوند چطوری اینجوری شد 

خسته شدم از مخفیانه لوازم ارایشی خریدن که صد سال یبار میگیرم چیزی ام حالیم نمیشع سرچ میکنم تو گوگل ب ...

من کل سال تحصیلیم شاگرد اول بودم چیزی رو در مورد نظر پدر مادرم نسبت ب من تغیر نکرد

فقط ی وسیله برا این شد ک مامانم بگه باید انجامش بدی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بیشتر ببینید

اسی درست رو بخون برو شهر دیگه ، تو خوابگاه به قدری میتونی تجربه کسب کنی که زندگیت عوض میشه 

البته همیشه  با افراد زرنگ و دانا همراه شو   

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
خسته شدم از مخفیانه لوازم ارایشی خریدن که صد سال یبار میگیرم چیزی ام حالیم نمیشع سرچ میکنم تو گوگل ب ...

اره حق داری اماتاشجاع نباشی و براخاستت نجنگی همینه اوضاع

بگردببین علایقت توچیه..همونودنبال کن پول بگیر بگومیرم مشاور درسی اما برو کلاس یادبگیر بعد ب پدرتم بگو کلاس شناواینا اگ بوجتون میرسه ثبت نامت کنه تایکم تواجتماع باشی و ببینی و یادبگبری..

ببین با پدرت صحبت کن و برای خرید لباس و لوازم آرایش بگو بهت ماهانه یکم پول بده اگه خواستی خودم کمکت ...

ممنونمم بهش بگم پول میده بهم تا یه حدی ماهی ۱ تومن میگیرم بعضی اوقات ماهی ۵۰۰  فقط چیکار کنم باهاش؟؟ چی میشه خرید؟؟