2777
2789

هر کی خانوادمو میشناسه میگه مامانت اینجوریه بعیدم نیست خودت اینجوری نباشی

هر کی هم نمیشناسه فک می‌کنه من تو محیط محدود و بدی بزرگ شدم 

من اگه یه عنوان یه پسر بدنیا میومدم تو خانوادمون برام راحت تر بود چون مامانم چیزی یادم نداد هیچی یادم نداد از اول عمرم تا الان فقط هر روز می‌گفت من مریضم یا حوصله خودمم ندارم چه برسه به تو اصلا که به خودش نمیرسه هیچوقت باهم وقت نگذروندیم و بیرون نرفتیم چون نمیومد هر چیز مادی هم تو دنیا از نظرش چرت و بی فایده اس کافیه یه لباس بخرم بعد از ۶ ماه چنان بهم میپره انگار گناه کبیره کردم

داداشم خوب بزرگ شد چون بابام بهش خیلی چیزا یاد داد

من واقعا هیچی از چیزای دخترونه حالیم نمیشه با هر کی دوست میشم یه چیزایی راجبش حرف میزنه که من حالیم نمیشه یبار مخفیانه رفتم خونه دوستای مختلفم برای اولین بار دیدم اصلا تو یه دنیای دیگه ان اینا یه اتاق ساده سلیقه خودم ارزو به دل موندم بچه که بودم تا ۸ سالگیم که مامانم میگفت موهامو بتراشن از ته چون هیچ وقت حوصله شونه کردن و بافتنشونو نداشت لباسایی که واسه داداشم میخریدن همونو من میپوشیدم 

بچگی مضخرفی داشتم نوجوونی مضخرفی ام داشتم چون هیچی از کارایی که دخترای هم سنم میکردن نمی‌فهمیدم 

هنوزم همینه ۱۸ سالم شده ولی هیچی اگه میخونین باز میگم

یه روز یکی از دوستام کشوشو باز کرد خونش بودم پر ادکلن های مختلف معروف بود که هیچی حالیم نمیشد ازشون و هی می‌گفت به نظرت اینو بزنم یا این منم که نمیدونستم اصلا چی ان یا لوازم ارایشش و اینا واقعا سر در نمیوردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من هیچیم به مامانم نرفته بگو یه سرسوزن

چطور مثلا؟؟ الان من چون هیچی یادم نداد چون تازه وارد جامعه میتونم بشم دارم یاد میگیرم ولی خیلی سخته خیلی کمبودامو حس میکنم مثلا میبینم یه دختر هم سن من این همه موفق و خوشگل و خوش استایله خیلی اعصابم خورد میشه چون من انقد داغونم که حد نداره مامانم اصن نگام نمیکنه که واسه آسیبام یه دکتر برم صورتم پر جوشه کلی مشکل هورمونی دارم هی میگه اینا ارثیه بشین سر جات در صورت اینکه بهش میگم چند ماه یبار پریود میشم چیکار کنمم خودشم اصلا تنهایی تابحال نرفته دکتر کلی مشکل دارهه هی بهش میگم برو دکتر رنمیرهه نمیتونم به بابام بگم که بیا بریم دکتر زنان تو یه شهر بزرگ که باشی قشنگ حسش میکنی 

مامانت خووش آسیب دیده هستش برای همین  بلد نیست بهت یاد بده 

از کسی که پاش شکسته تو انتظار  نداری باهات  راه بیاد و بدوه 

خودت رو دوست داشته باش و درس بخون تا یه خانم موفق بشی تو جامعه  کلی چیز یاد میگیری 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
به نظرت انسانی که همینطوری بدون راهنمایی بزرگ شه چه بلایی سرش میاد؟؟

سوال من همینه دوست داشتی مادرت در چه زمینه های راهنماییت میکرد 

من دوست دارم مادر خوبی باشم ولی نمی‌دونم باید به دخترم‌چی یاد بدم....

مامانت خووش آسیب دیده هستش برای همین بلد نیست بهت یاد بده از کسی که پاش شکسته تو انتظار نداری باها ...

مشکلم درس نیست مثل سگ دارم درس میخونم همونم دارم زده میشم دیگه روحیم افتضاحهه وحشتناک 

تا وقتی کسی روانش سالم نباشه موفق نمیشه مامانمم میدونم خودم بیشتر ازش خبر دارم هر چی میخوام هلش بدم حالش بهتر شه نمیشه هیچ کاری واسه خودش نمیکنه و کارای منم تاثیری نداره دستم خیلی بنده 

همه ام میگن خاک تو سرت از تو هیچی در نمیاد از برادرت چرا چون بلد نیستی به خودت برسی لنگه مامانتی و خیلی درب و داغونی خب دلم میشکنه

چطور مثلا؟؟ الان من چون هیچی یادم نداد چون تازه وارد جامعه میتونم بشم دارم یاد میگیرم ولی خیلی سخته ...

عزیزم برای جوشهات و مشکل هورمونیت باید پیش متخصص غدد بری  با پدرت برو چه اشکال داره 

فقط تو رویه مامانت رو ادامه نده

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

منم همینطورمثل تو اسی هنوزم ک هنوزه سی سالمه میام ب خودم برسم زورموبزنم یروز یه ارایش کنم باز یادم میره دراصل ازبچگی چیزدخترانه ندیدم دوستی ام نداشتم سختمه و همش حسرت تودلم چرا دغدغه ندارم لوازم ارایش ندارم یاعطر خیلی بی دل و جونم و دورافتاده از دنیای دخترانه و زنانه💔

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
مشکلم درس نیست مثل سگ دارم درس میخونم همونم دارم زده میشم دیگه روحیم افتضاحهه وحشتناک تا وقتی کسی رو ...

چون یادنگدفتی ک چچوری تیپ بزنی و ب خودت برسی منم همینم هنوزنمیفهمم لباس چجوربپوشم بخدا تیپ زدنم مث پیرزنا

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
یادم هست تو اون دوران مادرم هیچی بهم یاد نداد گفت باید خودت رساله رو مطالعه میکردی در حالیکه بعدا فه ...

من مامانم اصلا به خودش نمیرسه سر همین هیچی نمیدونه اگه میرسید با نگاه کردن یاد می‌گرفتم لازم نبود بهم بگه ده ساله از خونمون بیرون نرفته ببینه چه خبرهه جامعه به طور کلی عوض شده شهر که کلا عوض شدهه اصلا محلمون عوض شده

تو منطقه خودمون شاید بدونه چه خبره ولی اونور شهر اصلا پاشو نذاشته تو کل عمرش