اون دنیا چطور روت میشه زل بزنی به چشمام از درگاهت ناامید برگشتم با روح مرده و قلب پاره پوره نمیبخشمت بالایی زجه هام دل سنگو آب کرد تا عرش رفت همه رو به گریه انداخت جز تورو💔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اون دنیا چطور روت میشه زل بزنی به چشمام از درگاهت ناامید برگشتم با روح مرده و قلب پاره پوره نمیبخشمت بالایی زجه هام دل سنگو آب کرد تا عرش رفت همه رو به گریه انداخت جز تورو💔
چی شده گلم منم خیلی ناراحتم تازه بچم خوب شده بود بردمش شهربازی خدا منو لعنت کنه آنفولانزا گرفت آوردم ...
منم دیروز ساعت چهار صبح رفتم حموم طبق عادتم ولی یادم رفت بخاری رو روشن کنم بلند شدم تا سرما خوردم سرم درد میکنه از دیروز
آب پرتقال تازه براش بگیر دمنوش بهتر از چرت و پرتاییه که دکترا میدن
نه استامینوفن لعنتی ب ژلوفن نمیرسع هیچوقت منو خوب نمیکنه طاقت بیار صب ژلوفن میخری دیگه چیکار میشه کر ...
استامینوفن که اصلا رو من تاثیر نمیزاره گفتم بخورم یهو شانسم زد سر درد کوفتی ولم کرد