2777
2789

۶سالشه

گفت مامان حتما باید زندگی کنیم

گفتم اره

گفت ولی من دوست ندارم زندگی کنم .دوست دارم خودم وبکشم .

گفتم براچی 

گفت چون تو دعوام میکنی 😭

آخه خواهرکوچیکش وخیلی اذیت میکنه منم همش بهش تذکرمیدم میگم نکن بشین دست نزن .فکرنمیکردم اینقد ناراحتش کرده 

آخه بچه ۶ساله چی میفهمه که این حرفا رو میزنه .یعنی افسردگی داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم دخترای منم همینن

این یعنی دنبال توجه شما ست

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید

من ۹ سالم بود به مادرم گفتم دلم میخواد خودکشی کنم فقط به علت آزار و اذیت های خواهر بزرگ آشغالم کتکم میزد تحقیرم میکرد فحش میداد وادارم میکرد کل کارای خونش و بچش انجام بدم ولی مادرم زیاد  اهمیت نداد هرچند حس میکنم از خواهرمم میترسید 

دختر منم وقتی ۷ سالش بود من مریض شدم سرماخورده رفتم سرم زدم

اومد پیشم گفت مامان اگر تو بمیری منم خودمو آتیش میزنم میام پیشت🥲

تا چند ماه از حرفش تو شوک بودم

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

ببین وقتی یه زبان جدیدو تازه یاد میگیری ، ظرافت های قید ها رو بلد نیستی

مثلا میخوام برگه رو کامل قیچی قیچی کنم

میخوام‌کاغذو ببرم

میتوام گوشه کاغذو قیچی کنم

میخوام لبه کاغذو تا کنم

دخترتم یهو از حرص و بلد نبودن زبان و قیدها اینو گفته

اصلا ربطی به روحو روانو قصدش نداره

الکی خود خوری نکن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها به این راحتی این حرفو نمیزنن

به خودت قول بده روزی چند بار بغلش کن نوازشش کنی و بابت کارای مثبت حتی دسشویی رفتن ازش تشمر کنی

اصلا بهش گیر نده با داستان سعی کن بگی که چقدر اذیت میشه یه مامان وقتی بچه ها با هم دعوا میکنن

بعدم وقتی با بچه کوچکتر خوبه یه هدیه بگیر بزار زیر متکاش بگو اینو فرشته ها واست اوردن

اونا هم فهمیدن تو خیلی مهربونی 

کلا تربیت زنبور عسلی داشته باش. 

بزن نت شاید بیاره

وصل به یه مو