2777
2789
عنوان

بیاین یه چیز خنده دار بگم

261 بازدید | 25 پست

بچاا من حالم خوب نیست ولی میخوام یه جیزی بگم از نظر خودم خیلی ضایعس و خنده دار من امروز تو یه جمعی مهمون بودم چون غذا خوب نبود شوهرم زیاد نخورد هرچی گفتن گفت نه مرسی ما چند ساعت پیش یه عالمه شیرموز و گردو و انبه درست کردیم  خوردیم الکی و به دروغ دیگه بگم که از قضا یه بنده خدایی که قبلا خواستگارم بود هم تو اون جمع بود وای وقتی شوهرم اینو گفت منم حواسم نبود گفتم اره کلی درست کرد به منم داد و خودشم یه عالمه شیر موز خورد دیدم اون شخص چنان به من خیره شد که خودم میخواستم ار خجالت بمیرم حس کردم حرف بدی بود نمیدونم ولی بعدش کلی تو اتاق خندیدم آیا حرف بدی زدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟ چون برای تقویت اسپرم میخورن ؟ 😂😂

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید