2777
2789
عنوان

هیچ کارمایی وجود نداره واقعا

297 بازدید | 31 پست

ظالما همیشه سالم میمونند میدونید چون اصلا حس عذاب وجدان ندارند ولی من و شما اگر خطایی انجام بدیم یه تفکری داریم که حتما تاوان میدیم و در حقیقت این تاوان واقعا پس میدیم(قدرت جذب و ایمان).  به نظرم فقط آدما چوب تصمیمات و انتخابات شخصی خودشون میخورند و باید قبول کنیم در دنیای نا عادلانه ای زندگی میکنیم. 

اگر کسی بهتون بدی کرده اصلا منتظر اینکه  در این دنیا تاوان بده نباشید با این کار فقط در حق خودتون کوتاهی کردین و فرصت رشد از خودتون می گیرید. فقط باید ازش درس بگیرید تا فرصت مجدد رو برای اشخاصی که ممکنه بهتون بدی کنند ندین.. از ته، دل از هر کسی ناراحتی یا کینه داری به خاطر ارامش درون خودت ببخش💚🫂

😎💚🐬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من ادمایی که خیلی ظالمن نمیتونن تاوان گناهاشونو تو این دنیا پس بدن همش میمونه اون دنیا

ولی مایی که خیلی گناهکار نیستیم سریع تاوان پس میدیم تا که تو اون دنیا عذاب نکشیم

ولی من خیلی به کارما و تقاص اعتقاد دارم و می‌گذرم و می‌پذیرم و از اشتباهاتم درس عبرت میگیرم و تجربه و دقیقا جایی با چشمهام میبینم  با گوشهام می‌شنوم پشت سرم یا خودم شاهد کارما و تقاص پس دادنشون میشم و یقین دارم بهش ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
شک نکن هیچ کارمایی نیست چون اونایی که به ناحق با آبروم بازی کردن و تهمت زدن تازه خوشبخت تر و سالم تر ...

عزیزم منم ب ناحق ب بدترین شکل بهم تهمت زدن

جوری ک از شدت شوک موهامو‌ کوتاه کردم

ولی بعدیکسال ب همه اثبات شد ک حرفای طرف چرت بوده

و‌هرچی تهمت ب من زده 

تو واقعیت براخودش اتفاق افتاده💆🏻‍♀💔

من هرکسی ک اذیتم کرد رو بخاطر خدا بخشیدمولی دقیقا همون بلایی سرشون اومد ک سرم اوردناتفاقا کارما وجود ...

متاسفم از تجربت عزیزم... ولی شاید اون ها هم به کارما باوز داشتند و اگاه بودن از کارهای بدشون

😎💚🐬
🫂🙃😥

همیشه گفتم. واقعا من ندیدم ظالم تاوان پس بده برعکس خوشبخت. فهمیدم دیگه نباید منتظر موند این به ضرر ما و به نفع اوناست چون اعصاب ما خراب و اونا دارن زندگی عادی خودشون رو پیش میبرن 

هر کسی اعتقاد نداره هیچی نمیشه واقعا فقط کافیه ذره ای به تاوان اعتقاد داشته باشی قطعا یه بلایی سرت میاد

بله بنظرمنم خیلیا ظلم کردن تاوان ندادن طرف میاد میگه یکی تو ۲۵ سالگی زندگی ادمی رو سیاه کرد بعد تو ۵۰ سالگی سرطان گرفت خب این برا هر ادمی ممکنه پیش بیاد تو طول زندگیش بیمار بشه بعد واقعا چه فایده ای داره اون جوونیش رو تو خوشی و ظلم گذرونده پیری که همه افتاده و بیمار میشن