2777
2789
عزیزم منم با سختی باردار شدم داداش ندارم دوس داشتم اولین بچم پسر باشه، همین یکی کافی بود برام اما خا ...

منم دقیقاا اینطوریم امروز بیاد شدم دیدم قرصام تموم شده شوهرمو سرکار بود یعنی تا عصر ک شوهرم مرخصی گرف بره برام قرص دیمترون بیاره مردم و زنده شدم خییییلی ویارم بده خیییلی

من یه دختر ناز دارم ک عاشقشم حالا واسه این بارداری خییلی دلم میخواست پسر باشه هرکاری بگین کردم رژیم ...

چند هفته ای عزیزم؟

منم یه پسر دوساله دارم.دوباره باردار شدم انقدر که ویار و حالت تهوع داشتم خس میکردم این یکی دختره تو ابرا سیر میکردم که خدا از هر دو جنس به منم میده.رفتم سونو گفت پسره خیلی خورد تو ذوقم.اوایل نمیتونستم ارتباط برقرار کنم باهاش.ولی الان تکون میخوره دلم قنج میره براش.فقط مناظرم زودتر بگذزه دنیا بیاد بغلش کنم.سر پسر اولم اصلا این حسس رو‌نداشتم تا بدنیا اومدنش.ولی اینکی از الان عزیزه.مخصوصا که خدا خواسته اس🥹🥹

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه دختر ناز دارم ک عاشقشم حالا واسه این بارداری خییلی دلم میخواست پسر باشه هرکاری بگین کردم رژیم ...

تعیین جنسیت کردی؟

ای وی اف یعنی؟

عزیزم اتفاقااا بیشتر واسه دخترم ناراحتم همش میگه مامان تو دلت داداشی داره پسر خالش چهارماهشه عاشقشه ...

ناراحت نباش بچه س  وقتی نی نی ببینه عاشقش میشه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..
منم دقیقاا اینطوریم امروز بیاد شدم دیدم قرصام تموم شده شوهرمو سرکار بود یعنی تا عصر ک شوهرم مرخصی گر ...

برا من هیچ قرصی هم اثر نداره 

یعنی داغووونم 

فکر بارداری دیگه تمام بدنمو میلرزونه 

هم بخاطر سختی ای وی اف، هم بخاطر ویار

از طرفی هم، خودمو شوهرم و خانوادم دوس داریم یدونه پسر هم داشته باشیم

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
بیشتر ببینید

ببین من دوتادختردارم فردادارم میرم براانومالی ان شالله هرکی من میبیته میگه پسر دلیذان تی وفت معلوم نیست احتمالا دختر... 

من به این معتقدم هیچ وقت ب زدرهیج چیزی ردازخدانمیخوام ونخواستم اگرصلاح دونست میده نه حتمانخواسته من وشماچکاره ایم.... حالا توبگوهزارتارژیم..

اگرمثل من مذهبی هستیدبایدخوب بدونیداین چیزهادست مانیست. 

راستی منم ویارفاجعه ای داشتم. 4ماه نخوردم. حتی بوی خونه هم ازارم میداد. 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید
طبیعی یاسز این ماه اخر چه استرسی داره ادم

سزارین هستم عزیزم 

منک پر از حس های عجیبم 

هم استرس هم هیجان هم خوشحالی هم ترس 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
بیشتر ببینید
منم مث شما 32 تموم شده خدا کنه بهمن دنیا بیاد دیگه طاقت ندارم

بزار بمونه تا اخر چیکارش داری😀😀

وزنش میره بالا بهتره.بچه کم وزن پدر ادمو در میارع

چند هفته ای عزیزم؟منم یه پسر دوساله دارم.دوباره باردار شدم انقدر که ویار و حالت تهوع داشتم خس میکردم ...

۲۰هفتمه عزیزم 

اره عزیزم منم خییلی دوسش دارم هی ب عکسای انومالیش نگاه میکنم عکساشو می‌بوسم خیییلی دوسش داریم منو شوهرم شوهرمم ک خییییلی پسر دوست بود از وقتی فهمیددختره دیگه اسم پسرم نمی یاره میگه میترسم حسم وبچم بفهمه ..

همش شکمم و میبوسه قربون صدقش می‌ره از الان..

ولی من چرا همش حس میکنم پسره

تو بارداری اولم اصلااا این حسو نداشتم مطمئن بودم ک دختره😔

برا من نهم بهمن هست انشالله بسلامتی فارغ بشیم

مرسی عزیزم.همچنین برای شما.انشااله به سلامتی زایمان کنی.چیزی هم نمونده دیگه

۲۰هفتمه عزیزم اره عزیزم منم خییلی دوسش دارم هی ب عکسای انومالیش نگاه میکنم عکساشو می‌بوسم خیییلی دوس ...

پسر دختریش دست خداست

و ماهم باید به خواست خدا تن بدیم شاید این بچه بشه برکت زندگیت و خیر و‌خوشی بیاره برات

[QUOTE=368371852]ببین من دوتادختردارم فردادارم میرم براانومالی ان شالله هرکی من میبیته میگه پسر دلیذان تی وفت معلوم ن ...[/Q

شوهرمم میگه میگه ما باید خیییلی خوشحال باشیم بااین همه اصرارونذرو تلاش باز پسر نشد حتمااا مصلحتی توش بوده