2777
2789
عنوان

از اینکه مجبورم به نوزاد بیست روزه ام شیر خشک بدم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 56 پست
چرا من با جان دل میدادم بچه گشنه بمونه خوب .من خودم بیمارستان بستری بودم بچه توخونه برده بودن دکترشی ...

من خودسر خریدم عزیزم ببلاک نخورد سوپرامیل خورد بنظرت ضرر داره خودسر گرفتم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی شیر خشک دادم ۶۰میل خورد جگرم اتیش گرفت که چقدر گرسنه اش بوده

ای خداااا چقدر گرسنه بوده

دکتر به من گفت اول شیر خودتو بده و بعد شیر خشک درست کن بده هر دو ساعت و هر چقدر کم بود جبران میشه براش 

بچم تا ۶ ماهگی هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوتا بچه هام شیر خشکی بزرگ شدن خیلیم خوبه فک کنم من مادر بدتریم چون اصلا از شیر دادن متنفر بودم سر ه ...

من برعکس عزیزم خودمو اب و اتیش زدم براش به حد کافی شیر داشته باشم اما نشد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من موضوع پایان‌نامم در همین خصوص هست. و دارم با مادرها در خصوص همین حس که فکر می‌کنن مادر خوبی نیستن صحبت می‌کنم تا به درک عمیق‌تری از این حس برسیم. و بعضی از مادرانی که تا الان با هم صحبت کردیم تا الان به این موضوع اشاره کردن. اگر دوست دارید آیدیم رو واستون بفرستم تا با هم بیشتر صحبت کنیم.

ببین هرچی بیشتر مک بزنه شیرت بیشتر میشه همون شیر خودتو اول بهش بده بعدبا شیر خشک کامل سیرش کن

تمام این راه ها و رفتم عزیزم 

حالا دیگه شیر خشک خورد شیر منو پس زد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عذاب وجدان نداشته باش شیر خشک خیلی کاملتر از شیر مادر هست، تمام مواد مغذی ولازم برای نوزاد رو داره ا ...

شما تا پنج ماه دادی عزیزم 

من فقط بیست روز!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از همین ضعیف شدن بدنامونه شیر نداشتنمون نه؟

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید