2777
2789
عنوان

اگه میترسی نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 111 پست
البته آره الان که فکر میکنم خودمم وقتایی که تنهای تنهام و نماز معمولی میخونم انگار پشت سرم یه چیزی ح ...

آفرین منم تنها می‌خوندم اینجوری بودم بعد یجوری میشدم بدنم منقبض میشد فکم می‌لرزید بهم  ولی وقتی مثلا صدای مامان بابام میومد اصلا انگار نه انگار 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اقا خیلی بده شما چطور دووم میارید🥺

اگه تجربه کنی پعد پنج شیش سال تقریبا میفهمی واقعا مهم نیست 

بعد من همون اولش اونقدرم نمی ترسیدم که کلا رگشبم روز نشه به هر حال احتمالا امتحانی بوده از خدا 

چی بگم 

شایدم از خانواده پدری یا مادری یکچیزی بوده عد نصیب ما شده

مدرک بیار که دست کاری نشده،عوض نشده،تغییر ندادن روش

هیچ کس نمیتونه قرآن دست کاری کنه خدا فقط تو قرآن گفته انسان راه راست برو دروغ نگو مال حرام نخور نماز روزه و خمسه زکات بده خدا بزرگترین پشت پناه انسانهاست  

هیچ کس نمیتونه قرآن دست کاری کنه خدا فقط تو قرآن گفته انسان راه راست برو دروغ نگو مال حرام نخور نماز ...

عزیزم خدا ی کتاب نوشته!از کجا میدونی هزار بار برنگردوندن؟هیچی معلوم نیست!قرآن و این چیزارو قبول ندارم فقط ایمان قلبی به خدا بقیه واقعا برام مزخرفه:)با احترام

عزیزم خدا ی کتاب نوشته!از کجا میدونی هزار بار برنگردوندن؟هیچی معلوم نیست!قرآن و این چیزارو قبول ندار ...

نسخه های قدیمی کتابای دستنوشته هست  اونازو مقایسه میکنن

چندتاشونم تو موزع امام رضا با دست خط امام حسین هست

عزیزم خدا ی کتاب نوشته!از کجا میدونی هزار بار برنگردوندن؟هیچی معلوم نیست!قرآن و این چیزارو قبول ندار ...

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣عزیزم هرکسی یه اعتقاد ی داره گلم وهرکس اعتقادش قبل احترام گلم