2777
2789
عنوان

دلیل نگاهاش چیه به نظرتون

449 بازدید | 32 پست

جفتمون عضو یه اکیپ هستیم برای یک‌سری کارهای فرهنگی

از دیدار سوم به بعد متوجه نگاه‌های خیلی زیادش به خودم شدم، خیلی هم به نظرم مغروره ولی نگاهاش خیلییییی ضایع است

مثلا یه بار داشت میرفت یه سمت دیگه بعد دید من دارم رد میشم کلا برگشته بود نگاه بود :/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد متوجه شدید که دلیل نگاهاش چی بوده؟

هنوزم نگاه میکنه 😐 طرف خیلی عجیبه ی وقتا زل میزنه بهم تو حضور کسی بهم نگاه نمیکنه سلام هم نمیکنه اما کسی نباشه صمیمی تر سلام میکنه و نگاه هم میکنه 

هنوزم نگاه میکنه 😐 طرف خیلی عجیبه ی وقتا زل میزنه بهم تو حضور کسی بهم نگاه نمیکنه سلام هم نمیکنه ام ...

وااااای خیلی بده

من حتی با ایشون به جز یه سلام ساده هیچ حرف دیگه‌ای رد و بدل نشده بینمون

نمیدونم چرا انقدر نگاه میکنه

ادم ندیده

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
بیشتر ببینید

یادحبیب افتادم ازبین این همه ادم چرافقط به من نگاه کرد؟خوب معلومه ازم خوشش میاد وگرن چرانرفت به اون یکیا نگا کنه

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
بیشتر ببینید