2777
2789
عنوان

از فرق گذاشتنایی خانوادم خسته شپدم

540 بازدید | 54 پست

اصلااا منو نمیخان،  چنتا نمونه کوچیک بگم مثلا (سال اولی ک خواهرام ازدواج کردن بهترین تولد با گرون ترین گوشیا براشون خریدن برا من حتی ی کیکم نخریدن) برا شوهراشون تا چند سال مرتب تولد میگرفتن و بهترین هدیه را میدادن، 

تو خونه خریدنشون کمک کردن به من ی هزاری ندادن، مامانم تا میره خونه خواهرم همه کاری میکنه، خونه من ک میاد انگار هفت پشت غریبس هیچ کاری انجام نمیده(تا لباس زیرا اجیمو هم گاهی دیدم ک میشوره) تاحالا صدبار گفته به اون ارث میخام بیشتر بدم دفعه اخر ریختم به هم گفتم اولا این حرفا چیه بعدشم اون مگ چکار برات کرده ک انقدر این حرفو تکرار میکنی

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم وقتی خونه مامانم میاد هیچچچچچ کاری نمیکنه، مدام دستور میده برام اب بیارید غذا بیارید ینی یکی باید چایی هم بده دستش، من وقتی خونه مامانم میرم روزی چند ساعت در حال تمیز کاریم، شوهرم مرتب کاراخونه مادرمو کمکم میکنه، ولی اجیم هیچ کار ک نمیکنه هیج شوهرش ک دیگ جایی خود داره

مرتب براشون چیز میخرم، همین ماه فقط حدود پنج میلیون بهشون کمک کردم خواهرم دریغ از ی هزاری کمک 

و جالب اینجاس به من به صورت مرتب میگن تو خسیسییی

ماه قبل رفتیم بیرون گفتن بریم رستوران موقعه حساب کردن همه خودشونو زدن به اون راه من حساب کرردم هیچکسم بهم پولشو تداد 

امشب دوباره گفتن بریم بیرون گفتم من نمیام گفتن چقدر تو خسیس و فلانی گفتم باشه بریم موقع کارت کشیدن گفتن کارت نیوردیم و یک میلیونو نیم من کشیدم(البته بعدش چیز گفتم بهشون) 

دیگه اصلا جواب تلفنشم نده

امروز ابگوشت داشتیم، برا من ی دونه گوشت انداخت من دیدم ولی خرفی نزدم بعد برا خواهرم خیلیییی ریخت بعد خود اجیم گفت فک کنم مامان منو خ دوس داره هرچی گوشته برا من ریختهه گفتم اره به جاش برا من زوری ی گوشت انداخت