زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌
اگر علاقه داری بخون انشاالا قبول میشی اگر کار دیگه ای بنظرت باعث میشه پیشرفت کنی نه صرفا پشیمون نمیشی خیلی ها بدون دانشگاه موفق ترن دانشگاه جای خوبیه اما قرار نیست همه برن کاری و بکن ک حالت بهتر باشه و توش سنگ تموم بذار و نذار خرف دیگران اذیتت کنه
حالا ک بحث درس و دانشگاهه دوستان بنظرتون طراحی دوخت یا کامپیوتر 😂
کامپیوتر
به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمیتونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو میخونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافهت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..