2777
2789
عنوان

با خاستگاری ازدواج میکنید ک

861 بازدید | 45 پست

دروغ گفته باشن برای اینکه خودشون رو خوب نشون بدن 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دروغی

چقدر موضوع  اساسی و مهم بوده

در کل نه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
بیشتر ببینید
بستگی داره چ دروغی بوده باشه

سن پسر 

تحصیلاتش 

اینکه خارج رفته 😐

ماشین فلان داره

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
بیشتر ببینید
من ازدواج کردم حالا هم دارم عذابشو میکشم تو اشتباه منو نکنالبته از طرف شوهرم نه ها از خانوادش

یعنی خانوادش دروغ گفته بودن؟ 

چرا الان چی شده مگه 

بیشتر ببینید
نه بابا به مفت نمي ارزه ديگه قحطي شوهرم اومد زن اين جور آدم نشو

خودش دروغ نگفته خانودش میخواستن پسره رو بالا ببرن 

بیشتر ببینید

من شوهرخواهرم ک اومد خواستگاری خواهرم دروغ گفت ک سیکل دارم درصورتی ک بیسواد بود حتی بلد نیست اسم وفامیلشو بنویسه بلد نیست بنویسه شنبه مینویسه شمبه 

یا اینکه ی فرش ۱۲متری تو مشمای فرش پیچونده بودن و گفتن نو هست و ما باز نکردیم فرش رو ببینیم بعد برا عروسی دیدیم ک دست دوم هستش و چند جا با زغال قلیون سوخته شده 

کلا خانوادگی عادت دارن متاسفانه دروغ بگن و با دروغ کارشونو پیش ببرن مثلا برا برادرشم ک رفتن خواستگاری گفتن پیمانکاره درصورتی ک کارگره 

ولی زن برادرش شرف نزاشته براشون هرجا رسیده گفته مثل خواهرم نبود ک ابروداری کنه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃