2777
2789
رفقا همه یه راه حل برا رفع بوی بد بگید منم درگیرشم حتی بعد مسواک دهنم بو میده حین ادامس جویدن هم گاه ...

قرص مترونیدازول بخور عااااالیه👌🏻👌🏻👌🏻

دیگه نیازی نیست حتی مسواک بزنی در این حددد😃

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید
ینی چی مسواک اصلا؟ تاره نخ دندان باید استقاده کنه به علاوه اینکه با قسمت نرم تر مسواک یا اون بخش ژلا ...

میگه به تو چه نمیخوام مسواک بزنم ..حمومم بزور میره ..دیگه اینقد گفتم بحثمون میشم اعصابش و ندارم میگم به جهنم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علت بوی دهان می تونه بخاطر نکشیدن نخ دندان باشه خیلی مهمه،یکی دیگه بخاطر عفونته دندان یا لثه می تونه باشه،مصرف بعضی از داروها باعث بوی بد می شه،بالا بودن اسید معده باعث بوی بد می شه ،از دهان شویه گیاهی پرسیکا استفاده کنید ،جویدن میخک به خوشبویی دهان کمک می کنه 

قرص مترونیدازول بخور عااااالیه👌🏻👌🏻👌🏻دیگه نیازی نیست حتی مسواک بزنی در این حددد😃

این که انتی بیوتیکه! مگه آنتی بیوتیک رو سرخود مصرف می کنند؟

والا من ی بار مریض بودم دو سه روز خوردم خوب شدم بیخیالش شدم بعدش یکماه دوا دکتر می کردم.چون دوز داره و طبق دستور پزشک باید مصرف بشه

تبلیغات نکنید❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️

این که انتی بیوتیکه! مگه آنتی بیوتیک رو سرخود مصرف می کنند؟والا من ی بار مریض بودم دو سه روز خوردم خ ...

تبلیغات چیییه؟؟؟!!!

مصرف نکن عزیزم زورتون نکردم که

من با مترواندازول جواب کرفتمکلا متروندازول از بالا تا پایین میشوره میبره

یا علی🙌🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید
من چرا حس می کنم اشتباه فهمیدی چون آدامس دوست داشتی رفت برات خوشبوکننده خرید چون فکر کرد از اینم خیل ...

دقیقا منم همین فکرو کردم اول .

هرچی به آدم میدن که قرار نیست استفاده کنه حالا تشکر کنه بزاره کنار چی میشه مگه مثل بچه ها اسی رفتار کرده واقعا 

من ک معلومه نمیخورمگفتم بقیه هم نخورن 😑

چقد خودتو تحویل میگیری😂

انگار من به شما جواب دادم

یا با پیک‌فرستادم دم خونش🤣

االله اکبر

تورو‌خداااا بخور😂

خدا خیرش بده چند وقت پیش در مورده همین موضوع بود، یه کاربری گفت، منم خاطرم اومد که اره زمانایی که برای عفونت واژن استفاده میکردم دهانمم هیچ بویی نمیداد، بعد بازم خوردم دیدم بللله 

عجب چیزه 

🤷🏼‍♀️

بیشتر ببینید

رفلاکس معده داری

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه