2777
2789

ی سری بهش گفتم آدامس دوس دارم هرسری میاد پیشم چند بسته برام میخره امشب می‌خواستیم بریم مهمونی رفت شیرینی بخره دیدم برام خوش بو کننده دهان گرفته ازین قرصیا گف اینا آلمانی ان خیلی خوبن بخاطر جلدش گرفتم نگا چقد بانمکه گفتم آره چقد نازه جلدش اصن حالم بد شد شکه شدم یدونه ازش خوردم گفتم نکنه دهنم بو میده گف نه بابا بعد خوش بو کننده و دادم بهش گفتم بیا برا خودت من ازینا خوشم نمیاد بعد اون افتادیم راه یکم تو خودش بود یهو شیشه و آورد پایین پرتش داد بیرون گفتم چرا پرتش دادی خب میخوردیشون گف خوشم ازینا نمیاد 

خیلی حالم بده من خیلی همیشه سعی میکنم ک دهنم بو نده دهان شویه مسواک قرصای خوش بو کننده آدامس..... ولی وقتایی معدم خالیه یکم بو میده ک اونم بنظرم طبیعیه دارم دق میکنم 😭بنظرتون نیتش همین بو دهن بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دختر خووب چرا میزاری معدن خالی بشه . حساس نشو و همیشه معدتو پر نگه دار. عادت کردن ب معده خالی ب م ...

نه من اتفاقا آدم پر خوری ام. می‌بینی سرکارم یا جایی ام چیزی نخوردم

🤣🤣🤣🤣عب نداره حالا بو بده چیه مگه بیچارع رفته با ناز برات خوشبو کننده خریده انتقاد پذیر باش مرسی پیفف

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

بیشتر ببینید