2777
2789
عنوان

بارهنگ سینه هامو بزرگ کرد😐

1126 بازدید | 43 پست

یه دوره واسه معدم خوردم مثلا تمام هورمونامو بهم زد سینه هام بزرگ شده بودن  رفتم دکتر آزمایش دادم گفت دیگه بدون مشورت پزشک اینکارو نکن قطعش کن اگه علائمت نرفت باید دارو بخوری انقدر ترسیده بودم که خداروشکر دیگه عادی شدم 

تجربه واسه دوستان که همیشه داروگیاهی نمیشه سرخود مصرف کرد

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

چیکار کنیم کوچیک بشه😐😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنیم کوچیک بشه😐😂

😂

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
چیکار کنیم کوچیک بشه😐😂

دیگه اونو نمیدونم😐😂من اصلا به قصد دیگه خوردم 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

چقدر بزرگ؟ خیلی نامحسوس یا قابل توجه؟ 

مدت دوره ای که مصرف کردید چقدر بود؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️امیدوارم 1 بهمن اون چیزی که میخوام اتفاق بیوفته برام 🙂🤌دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بیشتر ببینید
چطوری خوردی؟؟

با آب جوش ناشتا 

من بارهنگ زیاد خوردم ینی بخاطر همونه سایزم زیاده؟

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

بیشتر ببینید

وا؟؟؟؟؟من چند ماهه دارم خاکشیر بارهنگ میجوشونم میخورم..............تازه هم سونو سینه دادم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
بیشتر ببینید
چقدر بزرگ؟ خیلی نامحسوس یا قابل توجه؟ مدت دوره ای که مصرف کردید چقدر بود؟

به نسبت خودم خیلی بزرگ شده بود چندروز بیشتر نخوردم اینجوری شدم پریووی و همه‌چیمو زده بود بهم اصلا یه وضعی