2777
2789
آخه دوره ابن سیرین تلویزیون نبوده که تعبیر کنم

منظورم تعبیرش نیست هرچیزی یه حقیقتی داره تلوزیون هم یک ویژگی خاص خودش رو داره نمیدونم کجا میتونی به جوابت برسی ولی میدونم کسایی هستن این مدلی تعبیر میکنن .اینو از سخنرانی های استاد امینی خواه متوجه شدم 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما تعبیرش کن ببین شاید دستش گیره ازت چیزی میخواد

امروز ۲۹ دی ۴۰۳ تا ۶ تیر که کنکورم بدم هیچ جا پیام نمیدم  تاپیکم نمیزنم اگر زدم خرم😂حواست باشه یگانه پای قولت وایستی

در تعبیر خواب، دیدن مرده و صحبت کردن او معمولاً نشانه‌ای از ارتباط با ناخودآگاه یا دریافت پیام خاصی است. اگر مرده در خواب بگوید «تلویزیونم خرابه»، می‌توان این خواب را به شکل نمادین بررسی کرد:

1.تلویزیون به‌عنوان وسیله ارتباطی: تلویزیون نماد دریافت پیام، اخبار، و اطلاعات است. خراب بودن آن می‌تواند نشان‌دهنده نقص در ارتباط یا دریافت پیام‌های مهم باشد. شاید پیامی از سوی آن شخص یا ناخودآگاهتان به شما منتقل نمی‌شود یا شما متوجه آن نمی‌شوید.

2.مشکلات باقی‌مانده یا دغدغه‌های دنیوی: ممکن است این خواب به نگرانی‌های باقی‌مانده یا امور حل‌نشده‌ای اشاره داشته باشد که شخص متوفی در زندگی دنیوی خود داشته و اکنون از طریق خواب به شما منتقل شده است.

3.نشانه نیاز به دعا: در فرهنگ ایرانی و اسلامی، گاهی خواب‌هایی که مربوط به مرده هستند، به این معنا تعبیر می‌شوند که روح او به دعای خیر یا صدقه نیاز دارد.

اگر این خواب برایتان اهمیت خاصی دارد، می‌توانید برای آرامش روح آن شخص، کار خیری انجام دهید یا نیت دعایی کنید.

در تعبیر خواب، دیدن مرده و صحبت کردن او معمولاً نشانه‌ای از ارتباط با ناخودآگاه یا دریافت پیام خاصی ...

یک آدم خیر:

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..

بیشتر ببینید
منو نخاد ببره 😂

منم مادربزرگم چندبار اومد به خوابم گفت بیا بریم دستمو می‌گرفت می‌کشید منم یه میله رو سفت میگرفتم که نبره میگفتم ولم کن بچه هام گناه دارن نمیام بعد از خواب بیدار میشدن تا یا ساعت گرخیده بودم🤣🤣فکر کنم من از اونام که عزرائیل به زور ببرم

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...