2777
2789

دوستان من یک بار طلاق گرفتم تو محیطی هستم به شدت کوچیک همه همو میشناسن از زمان طلاقم تا الان هر کی اومد خواستگاری درب و داغون حتی بچه هم داشتن 

شرایط زندگیم به هر حال سخته هیچ امکاناتی نیست ۲۴ ساعته تو خونم 

بعد من نمیتونم مجدد برای کنکور بخونم توروخدا نگین بخونم چون وسواس دارم افسردگی و تو خانواده من نمیشه 

یکی از شهر های نزدیک ما دانشگاه پیام نور داره فاصله تا روستامون یک ساعت خورده ای بعد من بخوام برم اونجا ثبت نام کنم غیر حضوری هست خوابگاه نداره دوباره باز باید ۴ سال تو همین روستا باشم 

آزاد بخوام برم یک شهر بزرگتر هست خوابگاه هم داره اما خب ترمی ۲۵ تا ۳۰ میلیون در میاد 

بنظرتون برم میتونم کار کنم در کنارش ؟؟

بنظرتون این ریسک رو کنم و از روستا برم چون وضع مالی خوبی نداریم میترسم وسطش کم بیارم 

آخه من از اینجا از خونه نشستن و از این مردم خسته شدم دیگه چیکارکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه میتونی برو شهر بزرگ خانواده ات کمک کنن خونه برات بگیرن خودت یه فروشگاه زنجیره ای پیدا کن کار کن

یا شهرت خوابگاه آزاد اگه داشته باشه میتونی بری

با درس نمیشه

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

بخوای کار هم بکنی حقوق پایینه نهایتش ماه ۱۵ بتونی در بیاری 

نه پول دانشگات میشه

نه پول خورد و خوراکت در میاد 

از چاله تو چاه میفتی

یه کلاس هنری چیزی شرکت کن و از اون طریق کسب در امد کن و زودترم رشد میکنی

درس خوندن الان فایده نداره

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم رو پول درآوردن تمرکز کنی بهتره

مثلا اگر تو روستا محصولاتی داری تو اینستا پیج بزنی بفروشی

یا آنلاین شاپ بزنی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
بخوای کار هم بکنی حقوق پایینه نهایتش ماه ۱۵ بتونی در بیاری نه پول دانشگات میشهنه پول خورد و خوراکت د ...

اخه تو روستا هیچ کلاسی نیست فداتشم 

۴ ماه میشه ۶۰ میلیون اگه کار پیدا کنم ماهی ۱۵ بده بعد پول خوابگاه و خرج و خوراک همه حساب کردم هر ۴ ماه ۲۵ تا ۳۰ میلیون میشه