2777
2789

••• چرا تاپیکهای سمی و اسیدی رو باور میکنین •••

(( طرف تاپیک زده پریروز زایمان کردم امروز تاپیک گذاشته بابا دختران و زنان فامیل و بستگان و همشهری های درجه یک من زایمان کردن با وجود مستقل و قهرمان و پهلوان و بنیه و جثه قویشون دو تا سه هفته بعدش اصلا از رختخواب نمیتونستن بلندشن چطوری بعضیا تو دو روز بیمارستان رفتن زایمان کردن ترخیص شدن نقاهت داشتن ؟؟؟؟یا بعضیا تاپیک مینوشتن خودشونو جای نقش اصلی یک فیلمنامه و فیلم سینمایی و سریالی می‌گذاشتن و بقیه هم پر کامنت و بازدید و پاسخگویی میکردن پس چطور باور کردین ؟؟؟طرف عزیزانش مثل والدین و برادر و خواهر و بستگان و فامیل درجه یک رو از دست داده اومده تاپیک میزاره آدم بعد مرگ عزیزانش تا چهل روز درگیر عزاداری و ختم هست و تا دو تا سه سال توی شوک هست با روانپزشک و مشاور و حمایتگری و پشتیبانی عزیزانش به زندگی برمیگرده  مگر اینکه خیلی سالها گذشته باشه بعنوان داغدار تاپیک میزاره چطور باور میکن ؟؟؟؟ ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موافقم ولی جرئت مخالفت نداری چون با واکنشایی نظیر ایشالا سرت بیاد و منتظرم تقاص حرفاتو پس بدی و خدا به سرت بیاره مواجه میشی

بهتره اهمیت ندی و رد شی

خیلیامون با کمترین تقصیر بیشترین تقاص رو پس دادیم..🌚

در مورد زایمان باید بگم مامان من عطسه میکرد بچش دنیا میومد بدن بعضیا کشش داره همون روز اول دومم راحت از جاش بلند میشد کاراشو میکرد ولی خب چرت زیاد میگن نی نی سایت 

اونقدرا هم‌تو میگی غیرممکن نیست من خودم بارها تو ناراحتی تاپیک زدم چون نیاز داشتم حرف بزنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
از اونجایی ک یکی از این هایی ک مثال زدی خودم تو شرایطش بودم باور میکنم

بله درسته استثنااا هم هست بالاخره همه که مثل هم نیستن ...

نمیشه همرم دروغ دونست اخه😪ولی بعضیا واقعا خیطن دیگه معلوم دروغه

بله گلم درسته کاملا موافقم همه رو نمیشه جمع بست منم میگم بعضیاشون اینطورن و آدم مات و مبهوت و متعجب میمونه ...

اونقدرا هم‌تو میگی غیرممکن نیست من خودم بارها تو ناراحتی تاپیک زدم چون نیاز داشتم حرف بزنم

وای اره منم مثلاً من توی شرایط بد نیاز به راهنمایی دارم وقتی اینجور میگن خجالت می کشم سوال بپرسم 

کاربری دست سه نفر هست دوستان 

منکه اصلن نمیر م بخونم ۹۹ درصد تاپیکهای پربازدیدو.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بیشتر ببینید

یکی تاپیک زده بود: به نفر از کاربرا خودکشی کرده دیشب، سنگ قبر و اعلامیه اش رو هم دیده بوده😂

یعنی تو همون چند ساعت بعد خودکشی هم براش سنگ خریده بودن هم اعلامیه 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
موافقم ولی جرئت مخالفت نداری چون با واکنشایی نظیر ایشالا سرت بیاد و منتظرم تقاص حرفاتو پس بدی و خدا ...

بله گلم درسته ولی من نه بعضیاشون رو باور میکنم نه لایک میکنم نه کامنت میزارم بقیه افراد سایت رو میگم که کامنت میزارن و لایک می‌کنن دورتون بگردم گلم و به جرف یکسری ها که دروغ و خزعبلات تعریف میکنن هم بارون نمیگیره و من نمی‌ترسم چون به چیزی جز نفررین و ناله پناه نمیبرن بعد رسوایی و تشتشون که پشت بام میفته گلمممم ...

دوست من یکساعت بعد از زایمانش خودش بلند شد راه رفت کارای بچشو کرد. همه گفتن چشم میخوری برو بشین. 

بعصیا اینقدر کسی رو ندارن که داغ میبینن پناه میارن مجازی و درد ودل میکنن.‌

من خودم داغ دیدم همون ساعت تو مجازی شروع کردم از دردم گفتن. چون ادم نبود دورم دلداریم بده