2777
2789

یه خونه بزرگ که خیلی بزگ باشه با چند تا اتاق یکی مطالعه که توسو کتابخونه کردم.یکی اتاق کارم ویه کارگاه کوچیک خونگی اتاق مهان وخلاصه یه خونه خیلی بزرگ

بعد توی گوشه پذیرایی یه پیانوی خوشگل کلاسیک که آرزوشو دارم به رنگ زرشکی تند وکلاسیک یه خونه با وسایلای کلاسیک .ومن یه خانوم باارزش وخوش اندام که پیانو توی اپقات فراغتش میزنه لباسای کلاسیک میپوشه بیزینس خودشو داره وتحصیلات عالی اخرهفته ها باخانوادش میره سوارکاری و.....یکی ازرویایی ترین بخش مغزم که درگیرشه این زندگیه سخت ومحال💔🫡

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا رو ی سری آدما دارن قدیما بهشون میگفتن از ما بهترون

هیییییییی این همه کشور بود خداجونم چراایران اخه😔

من خونه مدرن و دوست دارم مینیمال و کم

با کتابخونه به شدت موافقم👌

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
منم همچین خونه ای دوست دارم منتهی به جای کارگاه میخوام یه گیمینگ روم خیلی خفن درست کنمهعیییخدایا کی ...

نمیدونم اینم سوالیه که من هرروز ازخدامیپرسم🤣😭

من خونه مدرن و دوست دارم مینیمال و کمبا کتابخونه به شدت موافقم👌

عاشق کتابخونم منم خونه کلاسیک خیلی دوست دارم

هیییییییی این همه کشور بود خداجونم چراایران اخه😔

تو همین ایران دخترِ تیک تاکر با۱۵سال سن یجوری زندگی میکنه پشمای ادم میریزه اصلا پدرش یجوری جوونه که...

ایران خوبه خیلی خوب بیشتر واسه پولدارا

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
تو همین ایران دخترِ تیک تاکر با۱۵سال سن یجوری زندگی میکنه پشمای ادم میریزه اصلا پدرش یجوری جوونه که. ...

آره واسه معمولیا هیچی نیس یه زندگی معمولی شده حسرت برامون

خونه ماهم اینجوری البته تقریبا یکم سبک مدرن هم کارشده خیلی دوست دارم خونمون رو 💖💖

وای خوشبحالتون ایشالا به سادی همیشه توش باشین