2777
2789

چون هیچوقت برای من گل نخریده از اول رابطه امون

من چن روز پیش تاپیک زدم چرا نامزدم برام گل نمیخره اصن 🙁

حالا دیشب یهو از جلو گل فروشی رد میشدیم رفت یه گل برام خرید اورد داد دستم 🥲

خیلی خوشال شدما

ولی یه حسی بهم میگه تاپیکامو دیده 

خیلی واضح تو بعضیاش حرف زدم 

به نظرتون دیده ؟🥲

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

منکه جلوی نامزدم نینی سایتم لو رفت کارم کشید به بیمارستان اینقددد دعوا کردیم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا؟

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

واااای

چرا ؟ چه تاپیکی مگه دید

اینا خیلی واضح حرف میزنیم هممون خیلی بده اگه ببینن😭😂

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

اره بیکاره بیاد بگردهشاید هکت کرده🤡

میگم نکه گوشیم دستش بوده باشه 

گوگلم روی نی نی سایت بعضی وقتا ول میکنم میرم

حواسم نبوده اومده دیدع 🥲

تاپیک طلا بزن😂

فکر خیلی خوبیه🤣🤣🤣

الان بگو که دلت ماشین میخواد😉

اونو نمیخره دانشجوووعه😂

چرا؟

چون خجالت کشیدم

راجب رابطمون نظر خواسته بودم از بقیه تفاوت سنیمون مشکلاتمون و... اونم خیلییی ناراحت شد که چرا رازامونو گفتی عکسامونو گذاشتی نمیدونمم از کجا پیدام کرد

اینقد گریه کردم بردنم بیمارستان

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌