2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکی توو تخصص آزاد خودش کار خوب انجام بده، کارش میگیره 

درسته مثل قبل سود نداره و در واقع قدرت خرید کم شده، اما باز این رو مطمئنم کار خوب (هم تخصص هم انصاف هم عدم تقلب و...) همیشه میگیره 

هرکی توو تخصص آزاد خودش کار خوب انجام بده، کارش میگیره درسته مثل قبل سود نداره و در واقع قدرت خرید ک ...

اتفاقا چند وقته ب این فکر میکنم مردم دیگه صداقت نمیخوان دلشون میخواد گول بخورن 

اتفاقا چند وقته ب این فکر میکنم مردم دیگه صداقت نمیخوان دلشون میخواد گول بخورن

من شدیدا اعتقاد دارم پولی که از کاری بدست میاد که ته دلت میدونی صدت رو برای کار گذاشتی به شدت برکت داره 

قبول دارم الان نود و نه درصد (نه فقط کاسبا) کلاه. بردار ن بابت همین برکت هیچ جای زندگی ها نیست و همه غر و لند دارن از شرایط 

چون اکثر آدم ها تا جایی که دستشون میرسه کلاه.بردارن و تهش کار خودشون رو توجیه میکنن اما مشخصا کلاه. بردارن 

معلومه شما دعایی چیزی بلدی که اینقدر راضی هستی

نمیدونم منظورت از دعا چیه و چرا این حرف رو میزنی

من آدم مذهبی ای به اون صورت نیستم 

اما به شدت به خدا و کارمای کار خوب اعتقاد دارم و برکت رو خیلی توو زندگیم درک میکنم برای همین حتی اگر درآمد و پول آنچنانی نداشته باشم باز از ارزش و برکتش راضی ام چون میدونم تا حد امکان تلاشم رو کردم 

اما خب شرایط افتضاح جامعه و گندزدن مسئولین و اقتصاد کشور و... غیرقابل انکار نیست  

ببین تا بخواهی از خدا بهت بده بنده خدا نابودت میکنه

من متوجه میشم چی میگی 

من انقدر که فکرش ور نمیکنی مفت کار کردم تا کارم بگیره 

انقدر تلاش کردم که پدرم دراومد 

نمیگم ازخدا بخواه و... اما میگم خدا رو قبول دارم که هوای من رو داشته و اصلا اجبار نمیکنم که بقیه هم به خدا اعتماد کنن و... 

چون اینا اعتقاده و به نظرم اعتقاد هرگز با حرف دیگران و حرف و حدیث نمیاد 

هنوز هم خیلی وقتا میبینم مثلا طرف دو برابر من پول گرفته همین کار من رو حتی با کیفیت کمتر انجام داده 

یا هنوزم خیلی وقتا بعدش میبینم این پول برای این کار کم بود و ارزشش رو نداشت 

اما همچنان به انجام کار درست و برکتش معتقدم 

البته سطح آدم ها هم متفاوته شاید من قانع باشم، یکی دیگه به این حد نباشه یکی دیگه بیشتر بخواد و یکی کمتر