2777
2789
عنوان

من شونزده سالمه یه نفر تو فامیل خیلی پر روعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسودی می کنی ؟

نه آدمای تو مخ نرو ای هستن خودشونو خیلی میگیرن میخام خفشون کنم .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید
۱۶ ؟۳۲؟دعواشر درست کردن بخاطر؟هورموناتو کنترل کن

سن که یه عدده مهم اینه اونا ننه باباشونم در حد من نیستن بعد چس کلاس میزارن آدم عصبی میشه .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید
دقیقا خواستم همینو بگم🗿من ی سال ازی بزرگ ترم چرا اینجوری نیستمیا این چرا اینجوریه 😂

خیلی توجوه فکر می‌کنه پارس داشتن پولداریه

اونا اگر پولدار بودن پارس سوار نبودن🫤🤣🥹

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
به نظرم اصلا رفتار عاقلانه ومنطقی نداری؟ خب کلاس بزاره چی میشه؟؟؟؟ به ما چه به تو چه؟؟؟حرف زدنت خیلی ...

آخه ما که دیگه خبر داریم چه پخی هستن انقد از خود راضی و اعتماد به سقف خودونو جلوه میدن .

بیشتر ببینید
خیلی توجوه فکر می‌کنه پارس داشتن پولداریهاونا اگر پولدار بودن پارس سوار نبودن🫤🤣🥹

والا 🥲😂

ب پارسه مگه

چرا پارس دارای ما پول ندارن🥲😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

دقیقا خواستم همینو بگم🗿من ی سال ازی بزرگ ترم چرا اینجوری نیستمیا این چرا اینجوریه 😂

از آدمایی که خودشونو بگیرن خوشم نمیاد اینکه چس کلاس یزارن و بقیرو مسخره کنن و مدام غیبت کنن .

بیشتر ببینید
بعد ی چیزی فامیل اینجور وقتا طرف اون ی کمی پولدارس خیلی فامیلا دو روعن و ممکنه تا الان خیلی متوجه عو ...

همشون دشمن ما هستن فامیلامون و پاچه خار اون خانواده پولداره تا بهشون کمک کنه تا حالا خیلی ثابت کردن دشمنیشون رو حتی نزدیکنرین اقواممون .

بیشتر ببینید
چرا اینقدر عصبی هستی ؟

نمیدونم سرم داره سوت میکشه شاید باورت نشه تو سرم جیغ و داده از شدت عصبانیت .

بیشتر ببینید
خیلی توجوه فکر می‌کنه پارس داشتن پولداریهاونا اگر پولدار بودن پارس سوار نبودن🫤🤣🥹

نه خونه و ملک و املاک و زمین و باغ زیاد دارن .

بیشتر ببینید