2777
2789

دختر خالم تازه لیسانس گرفته و فعلا کار نیست براش و میره باشگاه تازه تک دختره و پولدار و خیلی هم خوشگله . بعد یه خواستگار براش اومده تا دیده دختر خالم درامد نداره به مامانش گفته من زن نمیخوام که هر روز بگه پول باشگاه بده پول لباس بده زن میخوام پول کار کنه بتونه حداقل خرج مهد کودک بچمون بده . بعد مامانش گفته دختر خوب و خوشگله گفت خوشگلیش برای خودش باشه من زن میخوام پول کار کنه نه زن بشور و بساب 

الان پسره حق داشته اینجوری رفتار کنه واقعا؟ 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب نظرش این بوده. دیگه ،خدا خیرش بده خود واقعیش را نشون داده  نه مثل خیلی مردا که اول میگن به به تو فقط لب تر کن ما فراهم میکنیم وبعد برا ذره ذره پول زن نقشه میکشن و از دستش در میارن 

مردی که همچین درخواستی داشته باشه باید لپشو کشید

ایشون حامله هم میشن دیگه؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بیشتر ببینید
کی این حرفا رو به گوش فامیلتون رسونده ؟همینجور مستقیما به دختره گفتن؟

دختر خالمه خودش بهم گفت 

نه به مامانش گفته به دختره بگه 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟